MENÜ

Okan Buruk'tan oyuncularına 'Fenerbahçe' uyarısı!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, zorlu Sivasspor deplasmanı öncesi oyuncuları ile görüşme gerçekleştirdi. Buruk'un Fenerbahçe ile ilgili uyarısı dikkat çekti. İşte detaylar...

Okan Buruk'tan oyuncularına 'Fenerbahçe' uyarısı!

Fenerbahçe ile kıyasıya zirve mücadelesi veren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 16. hafta mücadelesinde bu akşam Sivasspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Müsabaka BG Group 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmayı Zorbay Küçük yönetecek.

Haberin Devamı

Aslan'da 8 eksik

Galatasaray'da Sivasspor maçı öncesi eksikler dikkat çekiyor. Konyaspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Barış Alper'in yanı sıra sakatlığı geçmesine rağmen riske edilmeyen Sanchez, sözleşme fesih çalışmaları süren Angelino, sakatlıkları süren Icardi ve Oliveira’nın yanı sıra son idmanda ağrıları olduğu öne sürülen Boey ile Afrika Kupası’nda bulunan Ziyech ve Bakambu, Sivas deplasmanında forma giyemeyecek. Sivasspor'da ise takımın en golcü ismi Manaj, sarı kart cezalısı. Ayrıca Afrika Uluslar Kupası'nda olan N’Jie ile Ahmed Musa da forma giyemeyecek.

Okan Buruktan oyuncularına Fenerbahçe uyarısı

Okan Buruk'tan uyarı

Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk’tan zorlu Sivasspor maçı öncesi oyuncularına uyarı geldi. Başarılı teknik adamın, karşılarında yeni hocasıyla ve geçen haftaki galibiyetin moraliyle çıkacak bir rakip olduğunu belirterek, “Bizi kolay bir deplasman beklemiyor. Hava soğuk olacak ve karşımızda da çok konsantre bir rakip var.

Haberin Devamı

En az onlar kadar mücadele etmek zorundayız. Hoca değişikliği de her zaman takımlarda bir reaksiyon yaratır. Bunu son maçlarında gösterdiler. Geçen sezonki maç ise bu karşılaşmanın tansiyonunu daha da artıracaktır. Bu nedenle dikkatli olmalı ve saha içindeki gerginlikten olumsuz etkilenmemeliyiz” dediği öğrenildi.

Okan Buruktan oyuncularına Fenerbahçe uyarısı

"Fenerbahçe de kazanıyor"

Galatasaray’ın başında yakaladığı galibiyet yüzdesi ve istatistikleriyle rekorlar kıran Okan Buruk, puan kaybı istemediğini belirterek, “Her maç bizim için bir final. Rakibimiz Fenerbahçe de hep kazanıyor ve bundan dolayı bizim de hata yapmamamız gerekiyor. Fikstüre baktığımız zaman bizim açımızdan ligdeki kırılma maçlarından biri” şeklinde konuştuğu bildirildi.

Okan Buruktan oyuncularına Fenerbahçe uyarısı

YORUM YAZ