MENÜ

Okan Buruk'tan öğrencilerine uyarı: United’ı bırakın bu maça bakın

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig'in 13. haftasında oynanacak Alanyaspor maçı öncesi oyuncularını uyardı. Tecrübeli çalıştırıcı, " United’ı bırakın bu maça bakın" ifadelerini kullandı.

Okan Buruk'tan öğrencilerine uyarı: United’ı bırakın bu maça bakın

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray, Alanyaspor'u konuk edecek. Teknik direktör Okan Buruk, oynanacak müsabaka öncesi öğrencilerine uyarılarda bulundu.

Haberin Devamı

15. randevu

Galatasaray ile Alanyaspor, Süper Lig’de 14 kez karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar 8 kez sahadan 3 puanla ayrılırken, Turuncu-Yeşilliler ise 3 defa rakibini mağlup etti. 3 karşılaşma da berabere sona erdi. Aslan’ın 31 golüne, Akdeniz ekibi 17 golle cevap verdi. İki takım geçen sezon 2’si lig, 1’i de kupada olmak üzere 3 kez karşılaştı ve Aslan 2 kez kazanırken, 1 maç berabere bitti.

Okan Buruktan öğrencilerine uyarı: United’ı bırakın bu maça bakın

Okan Buruk: 2 Fatih Tekke: 0

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, bugüne kadar resmi müsabakalarda 2 kez rakip oldu. Buruk, Galatasaray’ı çalıştırırken, Tekke de İstanbulspor’un başındaydı. Okan Buruk’un takımı oynanan 2 karşılaşmadan da galip ayrıldı.

‘United’ı bırakın bu maça bakın’

Haberin Devamı

Okan Buruk son taktik provada takımını uyardı, tüm oyuncularından Alanyaspor maçına konsantre olmalarını istedi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor mücadelesi öncesinde yapılan son taktik provada öğrencilerine uyarılarda bulundu. Zirve yarışında kalmaları için hata yapma lükslerinin olmadığını belirten başarılı teknik adam, futbolcularından özellikle hafta içindeki Manchester United karşılaşmasını akıllarından tamamen çıkarmalarını istedi.

Konsantrasyon kaybı yaşamaları durumunda bunun kendilerine pahalıya patlayacağını hatırlatan Buruk, “Manchester United maçını düşünmeyin, önce önümüzdeki Alanyaspor maçını kazanmamız lazım. Hata yapma lüksümüz yok” diye konuştu.

Okan Buruktan öğrencilerine uyarı: United’ı bırakın bu maça bakın

Okan Buruktan öğrencilerine uyarı: United’ı bırakın bu maça bakın

YORUM YAZ