MENÜ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk isim verdi! 'Takımda kalmak istiyor'

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turu rövanş maçı öncesinde konuşan Okan Buruk, yıldız isim konusuna değinirken gündeme yönelik de önemli açıklamalar yaptı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk isim verdi! 'Takımda kalmak istiyor'

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turu rövanş maçı öncesinde konuşan Okan Buruk, yıldız isim konusuna değinirken gündeme yönelik de önemli açıklamalar yaptı. Okan Buruk; Icardi ve Zaha'nın son durumuyla ilgili de bilgiler verdi.

Haberin Devamı

İşte Okan Buruk'un basın toplantısındaki açıklamaları:

Aynı oyuncularla devam edeceğiz. Nelsson da kalmak istediğini söyledi. Bir problem yok. Torreira yavaş yavaş bizimle başlayacak ve onun durumunu göreceğiz. Torreira, savunmanın yükünü azaltan bir oyuncu ve bunu çok iyi yapıyor. Berkan da çok iyi yapıyor. Yarın da bunu yapmaya çalışacağız. 

"İlk maçın ilk yarısında önemli pozisyonlarımız vardı. Zaha çok yönlü bir oyuncu, dizilişimizi değiştirmek istemiyoruz. Kafamızda bazı şeyler var, ancak asıl önemli olan kaliteli oyunculara sahip olmamız. Hücumdaki çeşitliliğimiz Bakambu ve Zaha sayesinde de artacak Halil de aynı şekilde farklı pozisyonlar da oynayabilen futbolcular. Maç maç bu duruma bakacağız.

"Geçen seneki döneme göre şu anda çok daha iyi bir konumdayız. Bu sene de bazı oyuncularımız biraz geç katıldı. Futbolcularımızın çoğu bizle beraberler ve bu anlamda bir sıkıntımız yok. Her türlü oynamaya hazırız. Her futbolcu fiziksel olarak farklılıklar gösteriyor. Bu anlamda oyuncu tiplemeleri farklılık gösterebiliyor. Kadro ve moral olarak geçen seneki dönemden daha iyiyiz. Yarınki maç da bizi moral olarak daha iyi bir noktaya çekecek. Oyuncularımız geçen sene kalitesini gösterdiler bu sene de gösterecekler. Yarınki maçta rakip hızlı hücuma çıkmaya çalışacak ve beklediğimiz bazı şeyleri yapacaklar bu anlamda maça hazırız."

Haberin Devamı

Icardi ve Zaha antrenmanlara başladı. Icardi'nin dönüşü biraz daha zaman alabilir, ancak oyun aklı ve kalitesi nedeniyle daha çabuk dönecektir. Zaha'nın da geçen sene bir sakatlığı vardı ama gün gün takip edip oyuncularımızı en doğru zamanda oynatmak istiyoruz. Baskı bizi her zaman diri tutuyor. Baskı her zaman olacak. Çok fazla sorumluluğumuz var ve bu baskıyı kaldırabileceğimizi geçen sene gösterdik.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk isim verdi Takımda kalmak istiyor

YORUM YAZ