Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan şaşırtan Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu kararı!

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Rams Park'ta Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olarak taraftarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, faturayı kesti. Buruk, Konyaspor maçı için Barış Alper ve Kerem Aktürkoğlu ile ilgili sürpriz bir karar verdi. İşte detaylar...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan şaşırtan Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu kararı!

Galatasaray’da Fenerbahçe derbisinin olumsuz izleri siliniyor... Sarı-kırmızılı takımın şu anki tek konsantrasyonun şampiyonluk olurken Başkan Dursun Özbek, yakın çevresine, "Başkanlık umurumda değil. Yeter ki şampiyon olalım" sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

'BİZE YAKIŞMAYAN OYUN' 

Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur ile Teknik Direktör Okan Buruk ise takımla toplantı yaparak, “Derbide bize yakışmayan bir oyun ve sonuç aldık ama şampiyonluk için ipler elimizde. Biz finallerin takımıyız. Galatasaray taraftarı sizden şampiyonluk bekliyor. Sonuna kadar hak ettik ve mutlu sonla bitirelim” sözlerini sarf etti. Takım kaptanları Muslera, Kerem ve Icardi’nin de arkadaşlarıyla toplantılar gerçekleştireceği öğrenildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruktan şaşırtan Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu kararı

BARIŞ ALPER VE KEREM AKTÜRKOĞLU KARARI

Fenerbahçe derbisinden önce takıma iki gün izin veren Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk bu kez işi sıkı tutarak, sarı-kırmızılıları bir gün dinlendirdi. Sarı-kırmızılıların teknik patronu ayrıca derbi karşılaşmasındaki 11’ini değiştiriyor. Buruk, Fenerbahçe karşısında istenen performansı sergilemeyen Köhn ve Sanchez’in kulübeye çekmeyi düşündüğü öğrenildi. Buruk’un, Sanchez’in yerinde Abdülkerim’e döneceği belirtildi. Köhn’ün yerinde ise Barış Alper’in çekilip, Kerem Aktürkoğlu’nun 11’de maça başlamasının planlandığı bildirildi.

Haberin Devamı

SANCHEZ'E TALİP ÇIKTI

Öte yandan, son oynanan Fenerbahçe maçında ilk 11’de yer alan Davinson Sanchez’e Premier Lig’den talip çıktı. Manchester United’ın Everton’ın savunma oyuncusu Jarrad Branthwaite ile ilgilendiğini yazan Ada basını, Branthwaite’ın ayrılık ihtimaline karşılık Everton’un Sanchez’i düşündüğünü yazdı. Sarı-kırmızılı futbolcu ile İngiltere’den West Ham United ve Fulham’ın da ilgilendiği, İtalya’dan Napoli’nin de Davinson Sanchez’i gündemine aldığı vurgulandı.

YORUM YAZ