MENÜ

Okan Buruk'tan bu sezon ilk!

Galatasaray'da gözler Kastamonuspor'la oynanacak karşılaşmaya çevrildi. Sarı-Kırmızılı takımda teknik direktör Okan Buruk takımın yıldızlarını bu akşam oynanacak maçta yedek oturtmaya hazırlanıyor. Buruk ayrıca bu sezon Süper Lig'de dahi denemediği bir sistemle Türkiye Kupası'nda oynayacağı Kastamonuspor'a karşı mücadele etmeyi planlıyor. İşte Galatasaray'da Okan Buruk'un Kastamonuspor'a karşı sahaya sürmeye hazırladığı sürpriz 11'i...

Okan Buruk'tan bu sezon ilk!

Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'a deplasmanda 2-1 mağlup olan Galatasaray'da gözler Türkiye Kupası'nda 3. Tur'da oynanacak Kastamonuspor maçına çevrildi. NEF Stadı'nda oynanacak karşılaşmada teknik direktör Okan Buruk'un 11'de ciddi anlamda radikal değişiklikler yapması bekleniyor. Sezon başından bu yana forma giyemeyen oyuncuların büyük çoğunluğunun şans bulması bekleniyor.

Haberin Devamı

KAYSERİ MAĞLUBİYETİ MORAL BOZDU

Galatasaray Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kayserispor'a 2-1 mağlup olmuştu. Sarı-Kırmızılı takımda teknik direktör Okan Buruk Icardi, Mata ve Mertens üçlüsünü 11'de sahaya sürmüş ancak beklediği verimi alamamıştı. Adana Demirspor maçına kadar sadece Giresunspor'a yenilen Sarı-Kırmızılı takımda sol bekte de Kazımcan Karataş ilk kez 11'de sahaya çıkmış beklentilerin altında kalmıştı. Kayserispor mağlubiyeti ile moraller bozuldu.

Haberin Devamı

Okan Buruktan bu sezon ilk

GÖZLER KASTAMONUSPOR MAÇINDA

Galatasaray bu akşam saat 21.00'de taraftarı önünde Türkiye Kupası 3. tur maçında 2. lig ekibi Kastamonuspor'u konuk edecek. NEF Stadı'nda oynanacak karşılaşmaya taraftarın yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Galatasaray - Kastamonuspor maçını kazanan taraf adını bir üst tura yazdıracak. 2. Lig ekibi Kastamonu 2. Tur'da Nevşehir Belediye'yi yenerek bir üst tura yükselmişti.

KASTAMONU 4 MAÇTIR KAZANAMIYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kastamonuspor ligde çıktığı son 4 maçtan galibiyetle ayrılamadı. Bu sezon sadece 2 kez galip gelen konuk ekibin ligde 5 beraberliği bulunuyor. 10 haftası geride kalan ligde Kastamonu ekibi 11 puanla 14. sırada bulunuyor. Kastamonuspor'un teknik direktörlüğünü ise Metin Akpunar yapıyor.

Okan Buruktan bu sezon ilk

KASTAMONUSPOR ERKEN GELDİ

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında yarın akşam Nef Stadı'nda Galatasaray'a konuk olacak Kastamonuspor, dün İstanbul'a gelerek kampa girdi. 2. Lig Kırmızı Grup'taki son maçında Zonguldak Kömürspor'a tek golle mağlup olan Kastamonu, 4 haftadır galibiyet yüzü görmüyor. Puan cetvelinde 14. sıraya kadar gerileyen Kırmızı-Siyahlılar, Galatasaray karşısında tarihi bir sürprize imza atıp yeniden toparlanmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

EN GOLCÜ İSİM ERGİN KELEŞ

Kastamonuspor kadrosunda Eray Birniçam, Şaban Özel, Erman Bulucu, Abdülaziz Solmaz, Berkay Samancı, Metincan Cici ve Ergin Keleş gibi daha önce ismini duyurmuş isimler bulunuyor. Takımın en golcü ismi Trabzonspor, Sakaryaspor, Ankaragücü ve Sivasspor formaları da giyen golcü oyuncu Ergin Keleş... 35 yaşındaki oyuncu bu sezon 3 gol attı. Takımın bir diğer deneyimli ismi Abdülaziz Solmaz ise 2 gol atmayı başardı.

Okan Buruktan bu sezon ilk

ERGİN KELEŞ: UMARIM İYİ MAÇ OLUR

Tecrübeli santrafor Ergin Keleş, “Ben, kariyerimde Galatasaray’a karşı birçok maç oynadım. Tatlı anılar biriktirdim. Pek değil, genelde Anadolu kulüplerinde Galatasaray’a karşı oynadığım için hep sahadan mağlup ayrıldım. Umarım kurada güzel, keyifli bir maç olur. En önemlisi bizim için sahada forma şansı bulacak genç oyuncu kardeşlerim bir nebze o statların, o rakiplerin, o atmosferin tadına varır ve o tat onları bugünden daha iyisini yapmak için kamçılar. Bunu çok istiyorum onlar adına, en azından o ligleri o statları o rakipleri görsünler, onlara karşı oynasınlar. Bu durum en azından belki onlar adına bir motivasyon kaynağı olabilir diye düşünüyorum, öyle de umut ediyorum” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

GALATASARAY 3. TUR'DA DAHİL OLDU

Süper Lig'de geçen sezonu 13. sırada bitiren Galatasaray, kupaya bu turdan dahil oldu. GMG Kastamonuspor, 2. turdan başladığı kupada Nevşehir Belediyespor'u eleyerek 3. turda yükseldi.

GALATASARAY KUPAYI EN FAZLA KAZANAN TAKIM

Galatasaray, 18 defa kazanarak Türkiye Kupası'nda en fazla şampiyonluk yaşayan takım unvanını taşıyor.

Sarı-kırmızılı ekip, 1962-1963, 1963-1964, 1964-1965, 1965-1966, 1972-1973, 1975-1976, 1981-1982, 1984-1985, 1990-1991, 1992-1993, 1995-1996, 1998-1999, 1999-2000, 2004-2005, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 ve 2018-2019 sezonlarında kupayı müzesine götürdü.

Galatasaray toplamda 23 kez final oynarken, 18 kez kazanan taraf oldu.

Sarı-kırmızılılar, Türkiye Kupası'nda geçen sezon 5. turda Denizlispor'a elendi.

Okan Buruktan bu sezon ilk

MAÇA BÜYÜK İLGİ

Galatasaray - GMG Kastamonuspor maçı için şu ana kadar 47 bin bilet satıldı. Bugün içerisinde 48 bin 861 biletin tamamının tükenmesi bekleniyor. Galatasaray kulübü tarafından biletler 70 ila 800 TL arasında satışa çırakılmıştı. Bu sezon özellikle lig maçlarında yer bulamayan Sarı-Kırmızılı taraftarların karşılaşmayı yerinden takip etmek istediği belirtiliyor. Ayrıca Kastamonulu futbolseverlerinde kendilerine ayrılan bölümü doldurmaları bekleniyor

Haberin Devamı

OKAN BURUK ROTASYON YAPACAK!

Galatasaray cephesinde de ciddi bir kadro rotasyonu olacak. Aslan'ın hocası Okan Buruk, yeni transferlerden henüz süre alamayan Danimarkalı stoper Ross ile genç savunmacı Emin'i birlikte oynatmayı düşünüyor. Sağ bekte Boey'nin yerine Dubois, sol bekte ise Emre Taşdemir ya da Kazımcan Karataş görev alacak.

KALEDE OKAN OLACAK

Kalede Muslera'nın yerine Okan Kocuk olacak. Orta sahada yerli isimlerden Berkan'ın şans bulmasına kesin gözüyle bakılıyor. Berkan Kutlu ile birlikte orta sahada Sergio Oliveira'nın görev yapması bekleniyor. Okan hoca, ön kanatlarda Yusuf Demir ve Rashica ikilisine şans verecek.

İLK KEZ ÇİFT FORVET

Galatasaray'da Kasmamonuspor maçında Icardi, Mertens ve Mata gibi isimler yedek soyunacak. Ayrıca Torreira ve Midtsjö'nün de karşılaşmaya yedekler arasında başlaması bekleniyor. Teknik direktör Okan Buruk bu sezon ilk kez bir maça çift forvet başlayacak. Kastamonuspor karşısında Gomis ve Seferovic'in aynı anda sahada olması bekleniyor.

Okan Buruktan bu sezon ilk

GALATASARAY - KASTAMONUSPOR MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Okan, Dubois, Emin, Ross, Kazımcan (Emre Taşdemir), Oliveira, Berkan, Yusuf, Rashica, Gomis, Seferovic.

Kastamonuspor: Eray, Oğuzhan, Erman, Faruk Öcal, Şaban, Ramazan, Ömer Faruk, Mehmet Bektaş, Berkan, Mustafa Çaylı, Ergin Keleş

YORUM YAZ