MENÜ

Okan Buruk, Ndombele için kararını verdi

Galatasaray’ın sezon başında Davinson Sanchez ile birlikte Tottenham'dan kadrosuna kattığı ve fazla kiloları nedeniyle en çok tartışılan ismi olan Tanguy Ndombele, için Teknik Direktör Okan Buruk kararını verdi. İşte detaylar...

Okan Buruk, Ndombele için kararını verdi

Galatasaray'ın sezon başında Tottenham'dan satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattığı Tanguy Ndombele henüz beklentileri karşılayamadı. Teknik Direktör Okan Buruk, milli arada ekstra çalışmalar yapan Fransız oyuncu için kararını verdi.

Haberin Devamı

G.Saray’da milli ara en çok da Ndombele’ye yaradı. Aslan’ın tartışılan yıldızının antrenmanlarda son derece istekli bir görüntü çizdiği ve her geçen gün performansının arttığı bildirildi.

OKAN BURUK KARARINI VERDİ

Transferin son günü Tottenham’dan bedavaya kiralanan Fransız oyuncu futbolundan çok fazla kiloları ile gündeme geliyordu. Geride kalan haftalarda büyük hayal kırıklığı yaratan ve katkı veremeyen yıldız futbolcunun opsiyonunun kullanılmaması ve devre arasında yolların ayrılması bekleniyordu.26 yaşındaki oyuncu için verilen milli ara ilaç gibi geldi.

Okan Buruk, Ndombele için kararını verdi

Florya’daki çalışmalarda bir hayli çalışkan olduğu belirtilen Ndombele için doğru zamanı bekleyen Teknik Direktör Okan Buruk’un, oyuncusuna zorlu periyotta şans vermeyi düşündüğü öğrenildi.

Haberin Devamı

RIERA'DAN TERİM'E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

OKAN BURUK'TAN NDOMBELE'YE: KENDİNİ GÖSTERME ZAMANIN GELDİ

Özellikle orta alanda Ndombele’nin hazır durumuna gelmesiyle beraber işlerinin rahatlayacağını düşünen Buruk’un futbolcusuyla özel bir toplantı yaptığı da belirtildi.

Okan Buruk, Ndombele için kararını verdi

Sarı-kırmızılı teknik adamın “Oynaman için en doğru zamanı bekledik. Özel bir oyuncusun ve senden büyük beklentilerimiz var. Artık kendini gösterme zamanın geldi” dediği öğrenildi.

Okan Buruk, Ndombele için kararını verdi

YORUM YAZ