Okan Buruk ipleri sıkı tuttu işi şansa bırakmadı: 'Önce zafer sonra parti'

Süper Lig'in 37.haftasında RAMS Park'ta ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Galatasaray için bu maç ayrıca şampiyonluk için de kritik bir öneme sahip. Karşılaşmadan 1 puanla dahi ayrılsa şampiyonluğunu ilan edecek olan sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk'tan kutlama ayarı geldi. İşte haberin detayları.

Okan Buruk ipleri sıkı tuttu işi şansa bırakmadı: 'Önce zafer sonra parti'

Türk futbolunun iki çınarı Galatasaray ile Fenerbahçe bu akşam RAMS Park'ta kozlarını paylaşacak. 99 puanla lider olan Galatasaray bu karşılaşmadan beraberlik ya da galibiyetle ayrıldığı takdirde, bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmiş olacak.

Haberin Devamı

OKAN BURUK İŞİ SIKI TUTTU
Geçen yıl, şampiyonluğun garantilenmesinin ardından oyunculara bir kutlama kısıtlamaması gelmemiş bunun üzerine 3-0'lık galibiyete rağmen derbi sonrası ortaya ilginç diyaloglar çıkmıştı. Milliyet'in haberine göre; teknik direktör Okan Buruk bu kez önlemini önceden aldı. Yönetim ve teknik heyet futbolcuların rehavete kapılmamaları için bütün hafta boyunca elinden geleni yaptı.

Teknik direktör Okan Buruk ise takımla yaptığı son toplantıda galibiyet vurgusu yaparken, “Elbette eğlenmek en doğal hakkınız, ama ortada kazanmamız gereken bir maç var. Bu sezon ligde inanılmaz bir iş çıkardık ve liderlik koltuğunda oturuyoruz. Fakat daha hiçbir şey bitmedi. Bunun sonu bize yakışan şekilde olmalı. Yine kampa girmeyeceğiz, ama sizden ricam en iyi şekilde bu maça çıkmanız. Bu nedenle uykunuza özen gösterin ve tüm konsantrasyonunuzu derbiye verin. Derbiyi kazanalım kazanalım partiyi o zaman hep birlikte yaparız” dediği öğrenildi.

YORUM YAZ