MENÜ

Okan Buruk, Galatasaray'ın Luka Modric'ini buldu

Geride kalan sezonun şampiyonu Galatasaray, gelecek sezon için de aynı başarıyı göstermek istiyor. Transfer çalışmalarına hız kazandıran sarı-kırmızılı kurmaylar, öte yandan takım içinde yeni 'Modric'ini keşfetti. Bunun yanında söz konusu yıldız futbolcu, kampta gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Okan Buruk, Galatasaray'ın Luka Modric'ini buldu

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Takım içi planlamalarına da devam eden sarı-kırmızılı ekip, yeni 'Modric'ini kadro içinde buldu. Öte yandan yıldız ismin antrenman performansı parmak ısırttırdı.

Haberin Devamı

DEV SPONSORLUK ANLAŞMASI

SOCAR Türkiye, Galatasaray Spor Kulübü ve Galatasaray Sportif A.Ş. arasında yapılan anlaşmaya göre, SOCAR, “Galatasaray Enerji Sponsoru” ibaresinin tüm mecralarda kullanım hakkını aldı. Ayrıca Galatasaray Futbol Takımı'nın, 2023-2024 sezonunda UEFA kapsamında oynayacağı tüm resmi müsabakalarda giyeceği formanın göğsünde SOCAR logosu olacak.

Galatasaray'dan KAP'a açıklama:

"Şirketimiz, Galatasaray Spor Kulübü ve SOCAR Turkey Enerji A.Ş. arasında, toplam 3 (üç) sezon için geçerli olacak şekilde bir Sponsorluk Reklam ve Tanıtım Hakları Sözleşmesi imzalanmıştır.

SOCAR Turkey Enerji A.Ş., işbu Sözleşme uyarınca her bir sözleşme yılı için EURO 5.000.000 + KDV olmak üzere toplamda EURO 15.000.000 + KDV ödeme yapacaktır. Sponsorluk bedelinin şirketimiz ile Galatasaray Spor Kulübü ile dağılımı ise bilahare açıklanacaktır.

Haberin Devamı

Okan Buruk, Galatasarayın Luka Modricini buldu

Kamuoyunun bilgisine sunulur."

HEDEF AVRUPA'DA BAŞARI

Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve yeni sezonda da unvanını korumak isteyen Galatasaray, Avrupa'da da başarı istiyor. Başkan Dursun Özbek ve Başkanvekili Erden Timur her fırsatta bu isteklerini dile getiriyor. Bu doğrultuda da güçlü ve alternatifli bir kadro kurmayı hedefleyen Sarı-Kırmızılılar'da operasyon tüm hızıyla devam ediyor.

ICARDI İLE SONA DOĞRU

Sarı-kırmızılı ekip geçen sezon kazanılan şampiyonlukta önemli pay sahibi olan Mauro Icardi için PSG ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Yönetim ayrıca Icardi'nin ardından ünlü yıldızın transferinde mutlu sona yaklaştı.

‘MODRİC’ BENZETMESİ

Kirverda ile yapılan hazırlık maçında Galatasaray forma giyen ve herkesi kendine hayran bırakan Efe Akman’dan beklentinin büyük olduğu ortaya çıktı. Ayhan Akman’ın G.Saray altyapısında yetişen küçük oğlu için “Modric” benzetmesi yapılırken, Teknik Direktör Okan Buruk’un bu sezon fazlasıyla şans vereceği belirtildi. 17 yaşındaki yetenekli futbolcunun birçok Avrupa devinin radarında olduğu ifade edildi.

Okan Buruk, Galatasarayın Luka Modricini buldu

DEVLERİN GÖZDESİ

Ağabeyi Hamza ile beraber Galatasaray kamp kadrosunda bulunan Efe’nin şans bulması durumunda astronomik rakamlara bir Avrupa devine gideceğinin öngörüldüğü bildirildi. Galatasaraylı yetkililer, Efe Akman’ın da Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Arda Güler gibi yüksek bir rakama ilerleyen dönemde transfer olacağına kesin gözüyle bakıyor. Efe, Manchester City ve Roma gibi takımların takibinde...

Haberin Devamı

ANGELİNO’DA İŞLEM TAMAM

Galatasaray’ın yeni önerisi, Leipzig’i ikna etti ve Angelino, sarı-kırmızılılara bir adım daha yaklaştı. Cim-Bom, İspanyol sol beki takıma katabilmek için yeni bir öneride bulunmuş, 2 milyon euro kiralama, 6 milyon euro da zorunlu satın alma teklifi yapmıştı. Bu durum, Leipzig’in transferi kabul etmesine neden oldu. Cim-Bom’un, Angelino transferine resmiyet kazandırmak için Manchester City’nin, “Biz transferde öncelik hakkını kullanmıyoruz” demesini bekleyecek. Bunun sonrasında da sağlık kontrolünden geçecek olan İspanyol oyuncu imzayı atarak kampa katılacak.

Luka Modric'in Villarreal'e Attığı Gol

Okan Buruk, Galatasarayın Luka Modricini buldu

YORUM YAZ