MENÜ

Nihat Kahveci'den İstanbulspor-Galatasaray değerlendirmesi! İcardi'ye övgü

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray, İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı sarı-kırmızılı ekip 2-0'lık skorla kazandı. Maçın ardından eski futbolcu Nihat Kahveci açıklamalarda bulundu.

Nihat Kahveci'den İstanbulspor-Galatasaray değerlendirmesi! İcardi'ye övgü

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Süper Lig'in 34. haftasında İstanbulspor ile kozlarını paylaştı. Kritik maçı Galatasaray, Mauro Icardi'nin golleri ile 2-0 kazandı. Müsabakanın ardından eski futbolcu Nihat Kahveci, karşılaşmayı TRT Spor'da değerlendirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın nokta atışı bir galibiyet aldığını söyleyen Nihat Kahveci, "Galatasaray formda olan İstanbulspor'a karşı nokta bir galibiyet aldı. Icardi'yi her maç sonu konuşuyoruz. Attığı gollerle puanları alıyor. İnanılmaz pay sahibi oluyor. Futbolda atanın da tutanın da iyi olacak" sözlerini kullandı.

Nihat Kahveciden İstanbulspor-Galatasaray değerlendirmesi İcardiye övgü

Icardi'nin penaltısı hakkında konuşan Kahveci, "Senin omurgan da iyi olacak. Muslera, Nelsson, Torreira... Türkiye'nin en iyi omurgası Galatasaray'da. Icardi, panenkadan sonra işi epeyce ciddiye aldı. Omurgan sağlamsa ligde lidersin" dedi.

Ligdeki şampiyonluk için konuşan eski futbolcu, "Oliveira, ilk yarı neden çıktı bilmiyorum ama aldığım 10 nottan 8'i Oliveira'ydı. Galatasaray bugün en yakın takipçisine 8 puan fark attı. Şimdi rahat bir şekilde bekleyecek. 3 maçı kaldı. Galatasaray taraftarı için artık dakika geçmez. Trabzonspor maçında puan kaybetse Fenerbahçe artık kutlamalara başlar" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın rekorlar kırarak ilerlediğini dile getiren Nihat Kahveci, "Geçen sezonun simsiyah bir Galatasaray'dan bugün şampiyonluğa giden bir Galatasaray var. Dursun başkandan Okan hocaya ve futbolcularına... Rekorlar kırarak ilerliyor. Deplasmanda oynadığın 15 maçta gol yemiyorsun" dedi.

Nihat Kahveciden İstanbulspor-Galatasaray değerlendirmesi İcardiye övgü

Nelsson'un müdahalesi hakkında konuşan Kahveci, "Sacha Boey yok, sorun değil Dubois var diyorsun. Fenerbahçe'de Szalai topu kesemiyor top rakibe gidiyor gol yiyorsun. Nelsson, çok kritik müdahale yaparak topu kesiyor gidip gol atıyorsun. Bunlar çok ince detaylar ama sene sonunda seni mutlu edecek detaylar" sözlerini kullandı.

Sarı-kırmızılı ekibin defansını değerlendiren eski futbolcu, "Fenerbahçe'ye 3 gol atan İstanbulspor, Galatasaray'a gol atamadı. Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Dubois hepsi dikkatliydi" açıklamalarında bulundu.

YORUM YAZ