Nicolo Zaniolo'ya şok haber: Luciano Spalletti resmen açıkladı

Sezon başında Galatasaray'dan Premier Lig ekibi Aston Villa'ya satın alma opsiyonuyla kiralanan Nicolo Zaniolo, Liverpool ile oynanan ve 3-3 sona eren karşılaşmada 65. dakikada oyuna girmişti. Yıldız oyuncu oyuna girdikten 14 dakika sonra oyundan çıkmak zorunda kalırken, Luciano Spalletti kötü haberi verdi.

Nicolo Zaniolo'ya şok haber: Luciano Spalletti resmen açıkladı

İngiltere Premier Ligi'nin 37. haftasında Aston Villa ile Liverpool, Villa Park'ta karşı karşıya geldi. Konuk ekip ikinci dakikada kaleci Emiliano Martinez'in kendi kalesine attığı golle 1-0 geçti. 12. dakikada Tielemans'ın golüyle skora denge geldi.

Haberin Devamı

23. dakikada Gakpo, Liverpool'u bir kez daha öne geçirdi ve ilk yarı 2-1 konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlandı. 48. dakikada Quansah'ın golüyle Liverpool skoru 3-1' getirdi.

ASTON VILLA GERİ DÖNDÜ

85. dakikada Duran'ın golüyle farkı bire indiren Aston Villa, 88. dakikada Duran'ın ikinci golüyle beraberliği yakaladı.

ZANIOLO SONRADAN GİRDİ, OYUNDAN ÇIKTI

65. dakikada Tielemans'ın yerine oyuna giren Nicolo Zaniolo, 79. dakikada bir sakatlık yaşadı. Saha içindeki tedavisinin ardından oyuna devam edemeyen İtalyan yıldız yerini iki gol atarak takımına bir puanı kazandıran Duran'a bıraktı.

Nicolo Zanioloya şok haber: Luciano Spalletti resmen açıkladı

SPALETTI SİNYALİ VERMİŞTİ

Liverpool karşılaşmasında sakatlanan Nicolo Zaniolo'nun ayağında mikro kırılma meydana geldiği ve en az bir ay sahalardan uzak kalacağı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Luciano Spalletti, 24 yaşındaki yıldızla ilgili olarak, "Doktorlar değerlendiriyor. Sizlere açıklama yapacağız. İlk muayene sonuçları hiç umut verici değil" diye konuşmuştu.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele edecek olan İtalya'da Teknik Direktörü Luciano Spalletti, açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam Aston Villa ile Liverpool arasında oynanan karşılaşmada sakatlanan Nicolo Zaniolo'nun bir ay sahalardan uzak kalacağı için 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yer almayacağını açıkladı.

Başarılı çalıştrıcı, 'Zaniolo ile konuştunuz mu?' şeklinde gelen soruya ise, "Evet, onunla daha önce konuşmuştum. Geri dönmesi çok zor" dedi.

ZANILO'DAN AÇIKLAMA

Zaniolo,  "Destekleri için Aston Villa taraftarları, İtalyan ve Türk taraftara teşekkür ederim. Eskisinden daha güçlü bir şekilde sahalara dönmek için sabırsızlanıyorum. Ne yazık ki ülkemi büyük bir turnuvada temsil etme hayalinden vazgeçmek zorunda kalacağım ama eminim ki o gün gelecek ve geldiğinde de çok güzel olacak." dedi.

Nicolo Zanioloya şok haber: Luciano Spalletti resmen açıkladı

YORUM YAZ