MENÜ

Nicolo Zaniolo'nun bonservisini İtalyanlar açıkladı! Galatasaray'ın istediği ücret...

Galatasaray'ın 2023 yazında İngiltere Premier Lig kulübü Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo'nun geleceği büyük merak konusu. Sarı-kırmızılı takımın özellikle EURO 2024'ten sonra ciddi bir bonservis geliri elde etmeyi beklediği İtalyan yıldızla ilgili yeni gelişmeler mevcut. İşte detaylar...

Nicolo Zaniolo'nun bonservisini İtalyanlar açıkladı! Galatasaray'ın istediği ücret...

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, bir yandan da önümüzdeki sezonun kadrosunun planlamasını yapmaya devam ediyor. Yine iddialı bir kadro ile 2024-25 sezonuna başlamak isteyen sarı-kırmızılı takım, yıldız futbolcularına gelen teklifleri de dinliyor.

Haberin Devamı

NAPOLİ İDDİASI

Galatasaray'dan Premier Lig kulübü Aston Villa'ya 22.5 milyon euro şarta bağlı satın alma opsiyonuyla kiralanan Nicolo Zaniolo ile ilgili sezon sonunda gelişmeler yaşanacak. Ülkesi İtalya'ya dönmeyi hedefleyen yıldız futbolcu için Napoli yakın takip yapıyor. İtalyanlar, Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis'in Sportif Direktör olarak atayacağı Giovanni Manna'ya 100 milyon dolar (93,71 milyon euro) transfer bütçesi sözü verdiğini duyurdu. Şayet İngiltere Premier Lig kulübü Aston Villa, İtalyan futbolcunun opsiyonunu kullanmazsa, Napoli devreye girip Galatasaray ile görüşecek. Sarı-kırmızılı kulübü tatmin edecek bir ücretin ödenmesi halinde ise 24 yaşındaki futbolcu, İtalya Serie A'ya geri dönecek.

Haberin Devamı

Nicolo Zaniolonun bonservisini İtalyanlar açıkladı Galatasarayın istediği ücret...

YAZIN SOMUT ADIM ATILACAK

Son olarak Calciomercato'da yer alan haberde ise Napoli'nin, Zaniolo için yazın somut adım atacağı bildirildi. Söz konusu haberde, "Şu anda gerçek bir pazarlık hâlâ mevcut değil. Zira bu düşünceyi somutlaştırmak için değerlendirilmesi ve bir araya getirilmesi gereken çok sayıda birbirine bağlı unsur var. Ancak Napoli, Zaniolo'nun Serie A'ya dönme ve sürekli oynayabileceği bir takım bulma arzusuna güvenerek önümüzdeki yaz gerçek bir girişimde bulunacak" ifadeleri yer aldı.

Nicolo Zaniolo, Aston Villa tesislerine böyle giriş yaptı

'KARMAŞIK DURUM VAR'

Zaniolo'nun bu sezon iyi bir performans sergileyemediğinin aktarıldığı haberde, "Aston Villa ile Galatasaray arasında karmaşık bir durum olduğu biliniyor. Zaniolo şu anda Aston Villa'da haziran ayına kadar kiralık olarak forma giyiyor ve 27 milyon euroluk satın alma opsiyonu var. Bugün itibariyle bu hakkın kullanılması çok zor, çünkü Unai Emery'nin takımında Zaniolo kendisini istediği gibi kabul ettiremedi ve Premier Lig'de şu ana kadar ilk 11'de sadece sekiz maç oynadı" sözleri sarf edildi.

EN AZ 25-30 MİLYON EURO

Söz konusu haber, Galatasaray'ın istediği bonservis ücreti de açıklanarak şöyle tamamlandı: "Zaniolo'nun, özellikle de iki ciddi diz sakatlığı nedeniyle birkaç ay forma giyemedikten sonra kendisini yeniden üst seviyede bulabilmesi zor. Bu nedenle İstanbul'a dönüş, haziran ayı için en olası senaryo. Ancak Galatasaray herhangi bir taviz vermeye yanaşmıyor ve İtalyan oyuncu için en az 25-30 milyon istiyor. Zaniolo ve menajeri de bu konuda uyarılmış durumda. Doğru çözümü bulmak onlara bağlı."

YORUM YAZ