MENÜ

Nicolo Zaniolo'dan Galatasaray taraftarını mest eden gol!

Avrupa’da dahi nadir görülen bir operasyonla Roma'nın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katan Galatasaray, 23 yaşındaki solakla 4.5 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı Kırmızılı formayla ilk resmi maçına çıkan Zaniolo, attığı klas golle kalitesini gösterdi ve sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Nicolo Zaniolo'dan Galatasaray taraftarını mest eden gol!

Ara transfer döneminde sürpriz bir hamle yapan Galatasaray, Avrupa’da dahi nadir görülen bir operasyonla Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna kattı. 23 yaşındaki yıldız, Sarı Kırmızılı kulübe 4.5 yıllık imza atarken, ülkemizi sarsan deprem felaketi nedeniyle tanıtım yapılmadı. 15 milyon Euro'nun üzerindeki bonservis bedeliyle transferi Süper Lig tarihine geçen İtalyan yıldızın Cim Bom'a çabuk uyum sağladı.

Haberin Devamı

 İTALYANLAR ŞAŞTI KALDI

Henüz 23 yaşında, yaklaşık 30 milyon Euro'luk piyasa değeri olan Nicolo Zaniolo'nun Galatasaray'a transferi, İtalyanlar tarafından büyük şaşkınlıkla karşılanmıştı. Hem gazeteciler hem de taraftarlar bu sürpriz transferin Roma için bir kayıp olduğu yönünde fikir birliğine varmış durumda iken Zaniolo'nun Galatasaray'da formunu yeniden bulması halinde, bunun İtalya Milli Takımı'nın yararına olacağı düşüncesi de oldukça yaygın.

5 YILLIK TAKSİTLE 15 MİLYON EURO

Galatasaray, Zaniolo'nun transferindeki resmi rakamları duyurdu. Buna göre Cim Bom, Roma'ya 5 yıllık taksitle 15 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. 23 yaşındaki oyuncu yarım sezon için 900 bin Euro, sonraki sezonlarda ise 2 milyon 750 bin Euro yıllık ücret alacak. İtalyan yıldızın sözleşmesinde 35 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi bulunuyor. Ayrıca Roma, bir sonraki satıştan elde edilecek kârın yüzde 20'sini alacak. İki kulüp arasında bu yıl bir de hazırlık maçı oynanacak ve bu karşılaşmanın geliri depremzedelere gönderilecek.

Haberin Devamı

TAM 13 MAÇ SONRA...

MUHAMMED İÇİN 17'Yİ SEÇTİ

Muhammed Emin Özkan... Henüz 17 yaşında, kopkoyu bir Galatasaray taraftarıydı. Çok sevdiği Cim Bom'un Trabzonspor'u 2-1 yendiği ligdeki son maçtan sonra, Kahramanmaraş'ta yaşadığı apartmanın bahçesindeki karların üzerine bir kalple beraber Icardi yazmış, bunu da sosyal medyasında paylaşmıştı. Profil fotoğrafında da Icardi vardı.

'ERDEN ABİ NAPTIN SEN'

Takımının bu sezonki formundan çok mutlu olan Muhammed Emin, transferde Roma'nın yıldızı Zaniolo'nun adı geçince dahada çok heyecanlanmıştı. Hemen İtalyan futbolcunun yeteneklerini sergilediği bir video kurgulayıp, bunuda yine sosyal medyasında paylaşan Muhammed, başlık olarak da transfer operasyonunu yürüten Erden Timur'a ithafen, "Erden abi ne yaptın sen" ifadesine yer vermişti.

MAALESEF İMZAYI GÖREMEDİ

Ne yazık ki Muhammed Emin, Zaniolo'nun imzasını göremedi. Bahçesindeki karlar üzerine Icardi yazdığı apartmanın enkazından cansız bedeni çıkarıldı. 17 yaşında hayatını kaybeden Muhammed, şimdi Galatasaray için hazırladığı videolarla, yaptığı paylaşımlarla anılıyor.

Haberin Devamı

TRANSFERE MANCINI DOKUNUŞU!

VE TARAFTARLA BULUŞTU

Depremle ilgili hassasiyeti ve hazırlık maçlarında sergilediği performansla kısa süre içerisinde Galatasaraylı taraftarların sevgilisi haline gelen Zaniolo, ilk resmi maçına çıktı ve Galatasaray'ın Süper Lig'in 25. haftasında Kasımpaşa'yı konuk ettiği karşılaşmanın 46. dakikasında oyuna dahil oldu.

Nicolo Zaniolodan Galatasaray taraftarını mest eden gol

MUHAMMED EMİN ÖZKAN ANONSU

57. dakikada topla buluşan Nicolo Zaniolo, Milot Rashica'yı gördü. Sonrasında Kosovalı oyuncunun pasında ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Nicolo Zaniolo, karşı karşıya pozisyonda net bir gol vuruşuyla öne geçirdi. Yıldız solağın golü sonrası, depremde hayatını kaybeden Muhammed Emin Özkan'ın ismi anons edildi.

Nicolo Zaniolodan Galatasaray taraftarını mest eden gol

SOSYAL MEDYAYI AYAĞA KALDIRDI

Yaptığı klas gol vuruşuyla sosyal medyayı ayağa kaldıran İtalyan yıldız, kısa süre içerisinde trend topic listesine girdi. Sarı Kırmızılı taraftarlar, 23 yaşındaki oyuncuyla ilgili on binlerce övgü dolu tweet attı.

YORUM YAZ