MENÜ

Neymar, Suarez ve Torres'ten Arda Turan'a olay sözler! Unutmadılar...

Galatasaray'dan Atletico Madrid'in yolunu tutan ve oynadığı futbolla adını tüm dünyaya duyuran Arda Turan, daha sonra Barcelona formasını giymişti. Ardından Başakşehir'e dönerek yeniden Süper Lig'in yolunu tutmuştu. Son olarak Galatasaray formasını giyen Arda 12 Eylül 2022 yılında emekliliğini açıklamıştı. Dünya futbolunun yıldızları, Arda Turan'ın emekliliğinin birinci yılında ona olan sevgilerini gösterdiler.

Neymar, Suarez ve Torres'ten Arda Turan'a olay sözler! Unutmadılar...

Futbol hayatının son döneminde Galatasaray formasını giyen Arda Turan aktif futbolculuk kariyerini 12 Eylül 2022'de noktalamıştı. Barcelona ve Atletico Madrid'den eski takım arkadaşları, emekliliğinin birinci yılında Arda Turan'ı unutmayarak ona övgü dolu mesajlar yolladılar.

Haberin Devamı

Arda Turan'ın Barcelona ve Atletico Madrid'den eski takım arkadaşları, emekliliğinin birinci yılını YouTube'daki LİBRE kanalından kutlarken Arda Turan'ı unutmadıklarını bir kez daha gösterdiler.

İşte dünyaca ünlü yıldızların Arda Turan hakkındaki övgü dolu sözleri:

Neymar: "Futbol adına yaptığın her şey için teşekkür ederim. Senin hikayenin bir parçası olmak benim için bir onurdu. Şimdi hayatın tadını çıkar. Saha içinde bir fenomensin. Saha dışında da aynı şekilde."

Neymar, Suarez ve Torresten Arda Turana olay sözler Unutmadılar...

Fernando Torres: "Seni başardığın harika iş için kutluyorum. Futbol ve Atletico Madrid'de yaptıkların için sana kendi adıma teşekkür ederim. Birlikte birçok güzel anı biriktirdik."

Luis Suarez: "Seninle birlikte Barcelona'da beraber oynamaktan mutluluk duydum. Benim için bir onurdu. Oynadığın tüm büyük kulüplerde her zaman en iyisini vermek için mücadele ettin. Sahada işini hep en iyi şekilde yaptın."

Haberin Devamı

Antoine Griezmann: "Seninle birlikte oynamak, aynı soyunma odasını paylaşmak ve maçlara çıkmak benim için büyük onurdu. Seni çok seviyorum. Atletico Madrid serüveninde bize kattıkların için sana çok müteşekkirim."

Andres Iniesta: "Seni tanıdığım ve Barcelona'da beraber aynı soyunma odasını paylaştığımız için çok mutluyum. Her şey gönlünce olsun."

Neymar, Suarez ve Torresten Arda Turana olay sözler Unutmadılar...

Rakitic: "Arda abi. Defalarca sana karşı oynadım. Birbirimize karşı büyük mücadele verdik. Bu büyük bir zevkti. Daha sonra Barcelona'da birlikte oynadığımız zamanlar ise benim için inanılmazdı. Seninle arkadaşlarınla ve ailenle tanışmak güzeldi. Ve tabii ki büyük CimBom ailesini tanımak da... Seni çok seviyorum."

Sergio Busquets: "Seni tanımak, seninle oynamak ve beraber birçok anı paylaşmak büyük bir zevkti. Kesinlikle yeni dönemde de birçok başarıya imza atıp çok mutlu olacaksın. Çünkü bunu hak ediyorsun."

Neymar, Suarez ve Torresten Arda Turana olay sözler Unutmadılar...

Arda Turan 2011/12 sezonunda Galatasaray'dan Atletico Madrid'e 13 milyon Euro bonservis karşılığında transfer olmuştu. Madrid'de iyi bir performans sergileyen Arda, 2015 yazında 34 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Barcelona'ya transfer olarak tüm dikkatleri bir kez daha üzerine çekmişti.

Haberin Devamı

Neymar, Suarez ve Torresten Arda Turana olay sözler Unutmadılar...

YORUM YAZ