MENÜ

Necati Ateş'ten Mauro Icardi'ye eleştiri

Galatasaray'ın eski yardımcı antrenörü ve efsane oyuncularından Necati Ateş, Arjantinli yıldız Mauro Icardi'ye eleştirilerde bulundu.

Necati Ateş'ten Mauro Icardi'ye eleştiri

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Galatasaray sahasında Başakşehir'i konuk etti. Başakşehir'in 3-2 kazanarak adını bir üst tura yazdırdığı mücadelenin ardından sarı - kırmızılıların Hakem Kadir Sağlam ve VAR Özgür Yankaya'ya büyük tepkisi vardı.

Haberin Devamı

YILDIZ OYUNCUNUN SÖZLEŞMESİ UZATILIYOR

Mücadelenin ardından Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, kendisine ait resmi Instagram hesabından mücadeledeki hakem kararlarına tepki göstererek, "Bir utanç, bir skandal. Yılın soygunu" ifadelerini kullanarak sosyal medyadan paylaşım yapmıştı.

Icardi'nin bu davranışları sonrası Türkiye Futbol Federasyonu yıldız oyuncunun PFDK'ye sevkedildiğini açıkladı. Yeni kurala göre Icardi, men cezası alması durumunda gelecek sezon oynanacak Türkiye Kupası maçında cezasını çekeceği belirtildi. Yıldız oyuncunun Kayserispor ile yapılacak lig maçında sahaya çıkabileceği öğrenildi.

NECATİ ATEŞ'TEN ICARDI ELEŞTİRİSİ

Geçen sezon Fatih Terim'in ekibinde yer alan ve uzun yıllar Galatasaray forması giyen Necati Ateş, TRT Spor'da Icardi'nin cezasını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Arjantinli oyuncunun hatalı olduğunu aktaran Ateş; "Ben burada Icardi'ye kızarım. Yöneticilerin yaptığı açıklamaların gazını oyuncular da alıyor. Kulüpten habersiz Instagram'ı kullanırken kulübün başını ağrıtıyor. Icardi bu sebepten ceza alırsa ben faturayı oyuncuya keserim" dedi.

YORUM YAZ