MENÜ

Ne yaptın Kerem Aktürkoğlu! Cristiano Ronaldo'dan sonra bir ilk...

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde konuk ettiği Manchester United maçında Kerem Aktürkoğlu inanılmaz bir başarıya imza attı. Kritik maçta fileleri sarsan Aktürkoğlu, Cristiano Ronaldo'dan sonra muhteşem bir başarıya imza attı.

Ne yaptın Kerem Aktürkoğlu! Cristiano Ronaldo'dan sonra bir ilk...

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile karşı karşıya geldiği maçta sarı-kırmızılı ekibin genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, attığı gol ile inanılmaz bir başarıyı tekrarladı.

Haberin Devamı

KLAS BİR GOL ATTI

Karşılaşmanın 71. dakikasında Ziyech'in pasıyla savunma arkasına sarkan Kerem, ceza sahası sağ çaprazından yakın köşeye vurdu ve Galatasaray 3-3'lük beraberliği yakaladı.

Opta'nın verilerine göre; Kerem Aktürkoğlu, Cristiano Ronaldo'dan (2012/13) bu yana bir Şampiyonlar Ligi sezonunda Manchester United filelerini hem iç sahada hem de deplasmanda havalandıran ilk oyuncu oldu.

Ne yaptın Kerem Aktürkoğlu Cristiano Ronaldodan sonra bir ilk...

25 yaşındaki hücum oyuncusu bu sezon Galatasaray formasıyla 6'ncı kez gol sevinci yaşadı. Kerem Aktürkoğlu aynı süreçte takım arkadaşlarına 7 asist yaptı. Sarı-kırmızılı takımla sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Kerem Aktürkoğlu'nun güncel piyasa değeri 17 milyon euro.

Galatasaray - Manchester United maçı hakeminden atmosfere övgü!

Ne yaptın Kerem Aktürkoğlu Cristiano Ronaldodan sonra bir ilk...

YORUM YAZ