MENÜ

Mostafa Mohamed geri dönüyor! Süper Lig devine imza...

Galatasaray'ın 2021 yılında Mısır'ın Zamalek takımından kadrosuna kattığı Mostafa Mohamed, kısa sürede gösterdiği performansla adından söz ettirmeye başarmıştı. Avrupa'nın önemli takımlarını peşine takan golcü futbolcu, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nantes'a ilk önce kiralandı daha sonra ise satın alma opsiyonu kullanılarak transfer oldu. Bu sezon şu ana kadar 18 resmi maçta 7 golü bulunan Mısırlı golcünün yeniden Türkiye'ye geri döneceği iddia edildi. Mostafa Mohamed'in Süper Lig devine transfer olması bekleniyor.

Mostafa Mohamed geri dönüyor! Süper Lig devine imza...

Kariyerine 2016 yılında Mısır'da başlayan golcü futbolcu Mostafa Mohamed, Zamalek takımında scout ekiplerinin dikkatini çekmeyi başardı. Süper Lig'e transfer olmadan önce Fenerbahçe ve Galatasaray'ın radarında olan yıldız futbolcu, sarı-kırmızılı ekibi tercih etti. Fatih Terim'in çalıştırdığı Galatasaray'da kısa sürede formayı kapan ve etkileyici performans sergileyen 26 yaşındaki oyuncu, takımın önemli parçası haline gelmişti. Özellikle Fenerbahçe maçlarında attığı gollerle Galatasaray taraftarının sevgilisi olan Mostafa Mohamed, Avrupa takımlarının da radarına girmişti.

Haberin Devamı

2022/23 sezonunun başında Fransa Ligue 1 ekibi Nantes'a satın alma opsiyonuyla kiralanan Mısırlı futbolcu, opsiyonun kullanılması için takımını ikna etti. Geçtiğimiz sezon 5 milyon 750 bin Euro'ya Galatasaray'dan Nantes'a transfer olan Mohamed, bu sezon şu ana kadar 18 resmi maçta görev aldı. Bu karşılaşmalarda 7 gol ve 1 asist yaparken golcü oyuncu flaş bir transfer iddiası gündeme geldi.

Mostafa Mohamed geri dönüyor Süper Lig devine imza...

TÜRKİYE'YE GERİ DÖNÜYOR

Nantes ile olan sözleşmesi 2027 yılında sona erecek olan Mostafa Mohamed, Fransız ekibinden sezon sonunda ayrılmayı düşünüyor. Fransa basınında çıkan haberlere göre, Mostafa Mohamed, yaz transfer döneminde 10 milyon Euro'nun üzerinde bir bedelle Nantes'ten ayrılacak. Haberde Mostafa Mohamed'in bir sonraki adresinin yeniden Türkiye olacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Mostafa Mohamed geri dönüyor Süper Lig devine imza...

Galatasaray'ın tekrar kadrosuna katmayı düşündüğü söylenen yıldız futbolcunun geleceği ilerleyen süreçte belli olacak. Sarı-kırmızılı ekibin Mauro Icardi'nin yedeği olarak oyuncuyu değerlendirebileceği öğrenildi.

Mostafa Mohamed, Nantes formasıyla tüm kulvarlarda 69 maça çıktı. Golcü oyuncu, bu karşılaşmalarda 18 gol ve 6 asist üreterek skora etki etti.

YORUM YAZ