MENÜ

Morutan transferi yattı! Başkan resmen açıkladı

Galatasaray'da geçtiğimiz sezonu kiralık olarak geçiren bu sezon takıma geri dönen Morutan, tekrardan takımdan ayrılıyordu. Ancak transferinin yattığını başkanı açıkladı...

Morutan transferi yattı! Başkan resmen açıkladı

Süper Lig'de yaptığı transferlerle bomba etkisi yaratan Galatasaray'da ayrılıklar da peşi sıra gelmeye başladı. Geçtiğimiz sezon İtalyan ekibi Pisa'da kiralık olarak geçiren Morutan'ın yeniden takımdan ayrılması gündemde. Genç oyuncunun transferi için sürpriz bir açıklama geldi.

Haberin Devamı

DEVLER LİGİ'NE 2 TÜRK TAKIMI

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Galatasaray'dan Olimpiu Morutan için transfer itirafında bulundu. Özgökçen, Rumen futbolcu ile ilgilendiklerini ancak daha sonra bu transferden vazgeçtiklerini söyledi.

Morutan transferi yattı Başkan resmen açıkladı

Fatih Özgökçen, Morutan transferi için, "Morutan ile çok ciddi bir aşamaya gelmiştik. Ancak daha sonra farklı istekler nedeniyle vazgeçtik." dedi.

Galatasaray'ın geçen sezon İtalyan ekibi Pisa'ya kiraladığı 24 yaşındaki futbolcunun yeni sezonda da kiralık olarak takımdan ayrılması bekleniyor. İtalyan ve Süper Lig ekipleriyle adı geçen Morutan'ın Galatasaray ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

Morutan transferi yattı Başkan resmen açıkladı

YORUM YAZ