MENÜ

Morutan Galatasaray'a dönecek mi? Kararını verdi...

Bonservisi Galatasaray'da bulunan ve Pisa'da kiralık olarak forma giyen Olimpiu Morutan'ın transfer durumuyla ilgili, Rumen oyuncunun menajeri Ioan Becali'den çarpıcı açıklamalar geldi. Becali, İtalya'da birçok talibi bulunan Morutan'ın Galatasaray'a dönme ihtimalinin olmadığını söyledi.

Morutan Galatasaray'a dönecek mi? Kararını verdi...

Galatasaray'ın sezon başında 5.5 milyon euro şartlı satın alma opsiyonuyla İtalya Serie B takımı Pisa'ya kiraladığı Olimpiu Morutan'ın menajeri Loan Becali, futbolcusunun geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"Salernitana söylenti"

La Nazione'ye konuşan menajer Becali, Morutan'ın sezon sonunda Salernita'ya transfer olacağı iddialarıyla ilgili bir soru üzerine, "Moruțan, Salernitana'ya mı? Bu sadece bir söylenti. Transfer durumu ligin sonunda konuşulacak." yanıtını verdi.

GALATASARAY'DA FORMALAR YOK SATTI!

"Türkiye'ye dönmeyecek"

Sözlerine devam eden Becali, Rumen oyuncunun Galatasaray'a dönme ihtimalinin bulunmadığını vurgulayarak "Morutan'a çok ilgi var ve büyük olasılıkla İtalya'da kalacak ama kesinlikle Türkiye'ye dönmeyecek. Pisa'nın satın alma opsiyonunu kullanıp kullamadığını gördüğümüzde resim daha net olacak." açıklamasında bulundu.

23 yaşındaki oyuncu bu sezon Serie B ekiplerinden Pisa'da 28 resmi karşılaşmaya çıktı. Bu mücadelelerde 6 gol atıp, 7 asistlik katkı sağladı.

Haberin Devamı

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

YORUM YAZ