MENÜ

Milan'ın gözü Galatasaraylı isimde: Transfer için harekete geçildi

İtalya Serie A'da oynanan 16 haftanın ardından lider Inter'in dokuz puan gerisinde kalan Milan transfer çalışmalarına hız verdi. Teknik Direktör Stefano Pioli'nin hedefinde sarı - kırmızılıların başarılı oyuncusu var. İşte detaylar...

Milan'ın gözü Galatasaraylı isimde: Transfer için harekete geçildi

Devre arası transfer dönemi yaklaştıkça, Süper Lig ekipleri kadroya yapacakları takviyeleri belirleyeme başladı. Bir yandan da takımdan ayrılacak oyuncularla ilgili çalışmalar sürüyor.

Haberin Devamı

GALATASARAY'DA İLK HEDEF SOL BEK

Sezon başında RB Leipzig'den Angelino'yu kiralayan sarı - kırmızılılar, İspanyol oyuncudan beklenen verimi alamadı. Bir maç daha oynaması halinde 6 milyon Euro'luk opsiyonun devreye gireceği Angelino'ya artık forma verilemeyecek.

Galatasaray, sol bek pozisyonu için üç isimle görüşüyor. Bunlardan biri Rangers'ta forma giyen Rıdvan Yılmaz, Notthingham Forest'tan Nuno Tavares ve Brest'ten Bradley Locko.

Milanın gözü Galatasaraylı isimde: Transfer için harekete geçildi

GALATASARAYLI YILDIZA MILAN TALİP OLDU

İtalyan devi özellikle savunmada büyük sıkıntılar yaşıyor. Kalulu, Thiaw ve Caldara'nın sakatlıkları Teknik Direktör Stefano Pioli'yi bu bölgeye transfer istemek zorunda bıraktı.

Sky Sports'a göre Milan'ın transfer listesinde üç isim bulunuyor. Bu isimlerden biri Barcelona'nın Aston Villa'ya kiraladığı Clement Lenglet. Fransız savunmacının çok az forma şansı bulması Milan'ı diğer seçeneklere yönlendiriyor.

Haberin Devamı

ÖNE ÇIKAN İKİ İSİMDEN BİRİ

Bu isimlerden biri de Galatasaray'da forma giyen Danimarkalı savunmacı Victor Nelsson. Son haftalarda sık sık forma şansı bulmaya başlayan 23 yaşındaki oyuncu bu sezon tüm kulvarlarda toplamda 20 maçta görev aldı.

Milanın gözü Galatasaraylı isimde: Transfer için harekete geçildi

Milan'ın listesinde yer alan savunmacılardan bir diğeri de Real Betis'te forma giyen 23 yaşındaki Juan Miranda, ancak İspanyol ekibinin oyuncuyu devre arasında satmaya pek sıcak bakmadığı öğrenildi. Öte yandan transfer görüşmelerini kısa süre önce Milan'da başkan danışmanlığına getirilen Zlatan Ibrahimovic'in yapması bekleniyor.

Milanın gözü Galatasaraylı isimde: Transfer için harekete geçildi

YORUM YAZ