MENÜ

Milan'da gündem Mauro Icardi: Onunla konuşacak kişi Ibrahimovic | Bonservisine kadar yazdılar...

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, İtalya'da bir kez daha gündem oldu. Ünlü gazete, İtalyan devine 31 yaşındaki oyuncunun transferini önerirken çarpıcı ve dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Milan'da gündem Mauro Icardi: Onunla konuşacak kişi Ibrahimovic | Bonservisine kadar yazdılar...

Son olarak Galatasaray'ın deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-2 geriden gelerek 4-3 mağlup ettiği mücadelede attığı iki golle maça damga vuran Arjantinli yıldız Mauro Icardi, İtalya'da gündem oldu.

Haberin Devamı

Bu sezon tüm kulvarlarda sahaya çıktığ 38 karşılaşmada 23 gol ve 11 asistlik performans sergileyen 31 yaşındaki oyuncı 34 gole direkt katkı verdi. İki sezondur üst düzey bir performans gösteren Mauro Icardi'nin bu performansı İtalyanların da gözünden kaçmadı. Yüksek tirajlı İtalyan gazetesi La Gazzetta Dello Sport, gol yollarında sorun yaşayan Milan'a çağrı yaptı.

'MILANO'YA SEVE SEVE DÖNER'

La Gazzetta Dello Sport'ta Sebastiano Vernezza imzalı haberde şu ifadelere yer verildi:

"Giroud'nun olası vedası, onun yerine gelecek santrfor için perdeyi aralıyor: Sesko, David ve Zirkzee Milan'ın gündeminde, ancak Mauro uygun bonservisli ve gol atmaya devam ediyor, Milan'a seve seve döner. Pioli ile de daha önceden çalıştı."

Haberin Devamı

'AKLA DOĞAL OLARAK ŞU GELİYOR...'

"Olivier Giroud'nun kariyerini 2018'de Fransa ile dünya şampiyonu olan görkemli bir santrfor olarak sonlandırmak için Amerika'ya gitmesi bekleniyor. 37 yaşında, neredeyse 38 yaşında, buna hakkı var ve Milan hücumun merkezinde neredeyse 40 yaşında bir oyuncuda ısrar edemez. Her şey için teşekkürler ve iyi şanslar. Giroud'nun yerine düşünülen çok sayıda isim var ama özellikle iki tanesi öne çıkıyor: Almanya'nın Leipzig takımından 20 yaşındaki Sloven topçu Benjamin Sesko ve Fransa'nın Lille takımından 24 yaşındaki Kanadalı Jonathan David. Bu iki oyuncu iyi ve gelecek vaat ediyor ancak 50 milyonu aşan değerleriyle pahalılar ve özellikle Premier Lig'de birçok takım tarafından takip ediliyorlar. Bologna'dan Hollandalı Joshua Zirkzee de favoriler listesinde öne çıkıyor. Onunla güvenli tarafta olunur, futbolumuza uygun olduğunu zaten kanıtladı, ancak o saf bir 9 değil, 9 trend 10, 9 buçuk. Sesko ve David, ne kadar güçlü olsalar da, belki bir alışma dönemi geçirebilirler. İster istemez akla doğal olarak şu geliyor: Milan neden Mauro Icardi'yi transfer etmiyor?"

Milanda gündem Mauro Icardi: Onunla konuşacak kişi Ibrahimovic | Bonservisine kadar yazdılar...

'GALATASARAY 20 MİLYON EURO'DAN FAZLA İSTEYEBİLİR"

"Arjantinli oyuncu iki sezondur Türkiye'de Galatasaray forması giyiyor ve gollerine hiç ara vermiyor. İstanbul ekibinin sarı-kırmızılı formasıyla 64 resmi maçta 46 gol attı ve bunların altısını Avrupa kupalarında oynadığı 12 maçta kaydetti. Son golünü Pazar günü Türkiye Ligi Süper Lig'de Kasımpaşa'ya karşı attı. Icardi 31 yaşına yeni girdi ve sağlam durumda. Temmuz 2023'te Galatasaray onu Paris Saint Germain'den satın aldı ve 30 Haziran 2026'da sona erecek nispeten uzun süreli bir sözleşme imzaladı. 10 milyon Euro kazanıyor. Futbol piyasası ona yaklaşık 20 milyon değer biçiyor. Galatasaray daha fazlasını isteyebilir ama bu operasyon finansal açıdan uygulanabilir ve sürdürülebilir görünüyor."

Haberin Devamı

'PIOLI ICARDI'Yİ TANIYOR'

"AC Milan'ın bir sonraki teknik direktörünün kim olacağını bilmiyoruz. Eğer Stefano Pioli kalırsa, Icardi'nin transferi gündeme gelebilir. Icardi, 2016-17'de Pioli'nin kanatları altında Serie A, Avrupa Ligi ve İtalya Kupası'nda oynadığı 24 resmi maçta 15 gol attı ve bu sayıya yedi de asist eklemek gerekiyor ki bu da Arjantinli oyuncunun takım arkadaşları için nasıl hareket edeceğini bildiğini göstermesi açısından önemli. Pioli Icardi'yi tanıyor. Sağdan Pulisic ve soldan Leao, bombacı forvet için sürekli ikmal sağlayacaktır. Icardi bir ceza sahası 'hayvanı', on altı metrenin içinde bir kayman (timsah benzeri bir hayvan). Ona o bölgede top verin, bir şeyler yapacaktır."

Haberin Devamı

Milanda gündem Mauro Icardi: Onunla konuşacak kişi Ibrahimovic | Bonservisine kadar yazdılar...

'ICARDI'YE ANLATACAK KİŞİ IBRAHIMOVIC'

"Eski Interli Icardi'nin Milan'a transferi bir provokasyon olacaktır, ancak şehrin futbol tarihi benzer iç içe geçişler ve değişimlerle doludur. Meazza'dan Pirlo'ya, Vieri'ye, Fenomen Ronaldo'ya ve Seedorf'a kadar geçmişe çok fazla dalmadan, Milanista bir Icardi,sonradan Milanista olan Ibrahimovic'i çağrıştırabilir.

Icardi'ye bu işin nasıl yapıldığını anlatabilecek kişi Ibra'nın kendisidir, ancak soğukkanlı bir oyuncu olan Arjantinli'nin buna ihtiyacı olmayacaktır çünkü kariyeri boyunca, özellikle de Inter'den ayrıldığı zor aylarda çok ağır durumlarla karşı karşıya kalmıştır. Icardi, kendisini karşılamaya hazır evlerin bulunduğu Milano'ya memnuniyetle geri dönecektir. Eşi Wanda Nara ve bazıları evlatlık, bazıları da doğuştan 'Milanolu' olan çocukları da öyle. Wanda Nara da değişti, daha olgun görünüyor, sanki onu vuran hastalık onu daha düşünceli hale getirmiş gibi. 'Dancing with the Stars'ı kazandı ve müziğe yöneldi: son birkaç gün içinde Youtube'da son şarkısını yayınladı ve kocasını bir klipte oynamaya ikna etmek istiyor. Olağan bir sirk mi? Ama hayır, Icardi sahada dış etkilerden etkilenmediğini gösterdi. Oynadığında gol atıyor ve bu yeterli. Icardi AC Milan'da, neden olmasın? İlk derbiyi hayal edin."

Haberin Devamı

Milanda gündem Mauro Icardi: Onunla konuşacak kişi Ibrahimovic | Bonservisine kadar yazdılar...

YORUM YAZ