MENÜ

Mertens'e sözleşme teklifi! Büyük sürpriz

Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens için sürpriz bir açıklama geldi. Bu sezon sonunda futbolu bırakmayı düşünen Mertens için ülkesinden bir teklif var.

Mertens'e sözleşme teklifi! Büyük sürpriz

Galatasaray'la olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Mertens, lig bittiğinde futbolu bırakacağını açıklamıştı. Belçikalı futbolcu için sürpriz bir açıklama geldi.

Haberin Devamı

Belçika 2. amatör lig ekiplerinden Sporting Hasselt'in başkanı Sam Kerkhofs, Dries Mertens hakkında açıklamalarda bulundu. Kerkhofs, düşük bir ihtimal olsa da Mertens ile sözleşme ihtimali olursa bunu sonuna kadar kullanacaklarını ifade etti.

"TEK SEÇENEK FUTBOLU BIRAKMASI"

Mertens'in eşi Katrin Kerkhofs'un akrabası olan Sam Kerkhofs, açıklamasında, "Dries'i Belçika sahalarında tekrar oynarken göreceğimizi sanmıyorum ama bizim için bir fırsat çıkarsa tereddüt etmeyiz. Tek seçenek Dries'in futbolu bırakmaya karar vermesi ve üç dört ay sonra sıkılmaya başlaması ve soyunma odasını özlemesi olabilir." dedi.

Mertense sözleşme teklifi Büyük sürpriz

Mertens'in tüm oyuncularından daha fazla kazandığını aktaran Sam Kerkhofs, "Şu anda Dries, tüm oyuncularımızın bir yılda kazandığını bir günde kazanıyor. Bu yüzden tek olasılık futbolu bırakmaya karar vermesi ve sonra soyunma odasını özlemeye başlaması. O zaman bir fırsat doğabilir" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ