MENÜ

Mehmet Demirkol: Burak tercih değil, tek seçenek

Gazetemiz yazarlarından Mehmet demirkol, Ntvspor'daki Spor Servisi programında Galatasaray'ın Osmanlıspor mağlubiyetini değerlendirdi. Demirkol, Burak'ın çıkmasını doğru bulmadığını, çünkü yıldız oyuncunun Hamzoğlu'nun elindeki tek seçenek olduğunu belirtti.

Mehmet Demirkol: Burak tercih değil, tek seçenek

Federasyon, lige hazır olma ödülü koymalı. 40 senedir böyle bir şey yok. Kimse 1. hafta lige hazır olmuyor. Bazen sürpriz bir takım geliyor ama büyükler arasında olmuyor. Bir plânlama problemi var.

"Atan atamıyor, tutan tutamıyor"


Galatasraay'ın geçen sezondan çok büyük bir farkı yok. Sadece atan atamıyor, tutan da tutamıyor. Geçen sezon Selçuk attı, Hakan Balta attı. Ama formadaki 4. yıldızın yerine Muslera'nın resmini koysalar kimse karşı çıkmazdı. Muslera yediği ikinci golü ayağıyla bile tutardı.


Lucas Leiva Liverpool'da kalıyor
"Burak'ı çıkarırsan, Bilal'i de sokamazsın"


Sneijder'in şut yüzdesi çok düşüktü. Onu çıkarabilirdi. Bilal'i burada alabilirdi oyuna. Bilal zaten bunun için var. Burak'ı çıkararak büyük bir hata yaptığı için bir de üzerine Sneijder'i çıkarsa statta herkes yuhalardı. Hamza Hoca "Burak savunmaya yardıma gelemiyordu" diyor ama zaten Osmanlı'nın hücum edecek hali de yoktu ki... O kadar Ibrahimovic'in adı geçiyor. Demek ki forvet arıyorsun ama sen gelip elindeki tek golcüyü çıkarıyorsun...

Melo'yu oyuna almasının sebebi takımı ateşleme amaçlıydı. Çünkü o dakikalarda takım çok uysaldı.

"Türkiye'de konsantrasyon sorunu var"


Geçen sezon Ekim sonu itibariyle Galatasaray'ın şampiyon olacağına inanan çok az insan vardı. şimdi en azından ondan daha iyi durumda... Daha önce de söyledim. Ligde konstantre olamayan bir takım var. Ama Avrupa'da ortalama bir gruptan çıkabilecek bir takımlar. Sneijder, Podolski Real Madrid maçında nasıl koştular gördük.

"Burak'tan fazlasını istedin mi dengesi bozuluyor"

Burak çıkarken, ıslıkların ona olduğunu zannetti ama değildi. Türkiye'de bazı oyuncuların özellikle genç yaşta kariyerleri heba ediliyor. Fenerbahçe'de Beşiktaş'ta sağ kanat oynadı.Çok da istemediği işler yapmak zorunda kaldı. Burak sürekli 20 golün üzerine çıkan bir oyuncu. Fazlasını isterseniz dengesi bozuluyor. Bunu Fatih Terim de yaptı. "Bundan sonra Burak 13 km koşacak" dedi. Ama Burak koşmaz. Burak 58. dakikada çıkmaz.

Hamza hoca Burak'ı dışarı alması için "Tercih" diyor ama tercihinin bu olması için birkaç tane seçenek olması lazım. Ama Burak senin elindeki tek seçenenek.

"Dediklerim Burak ve Selçuk'un hoşuna gitmemiş ama..."

Burak'la Selçuk'un benim dediklerim pek hoşuna gitmemiş ama hoşularına gitmeyecek bir şey de yok. Bu takımın patronu Hamza Hamzaoğlu'dur. O karar verir. Transferi o yapar. Ben bunu dedim. Ama Burak'ın çıkmasını da doğru bulmuyorum, onu da söylemek lazım.

Haberin Devamı
YORUM YAZ