MENÜ

Mauro Icardi'den hayranı olan depremzedeye müjde

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, kendisinin büyük bir hayranı olan depremzedeye müjdeyi kendi sosyal medya hesabından verdi.

Mauro Icardi'den hayranı olan depremzedeye müjde

6 Şubat'ta 04.17'de Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7'lik deprem 10 ili şiddetli şekilde vurmuş ve tüm Türkiye yasa boğulmuştu.

Haberin Devamı

Dördüncü seviye alarm durumu ilan edilirken tüm dünyadan destek mesajları ve yardımlar gönderilmeye başlanmıştı. Öğlen 13.24'te ise 7.6'lık ikinci korkunç deprem meydana geldi ve ilk depremden etkilenen 10 ilde çok daha yıkıcı tablolar ortaya çıktı.

ATEŞİ MERİH YAKTI

Spor dünyası birleşirken, milli futbolcumuz Merih Demiral'den de çok anlamlı bir destek geldi. İlk olarak 1 milyon TL'lik bağışta bulunan yıldız futbolcu sonrasında futbol çevresiyle bir proje geliştirdi.

Juventus'ta dünyanın en iyi futbolcularından biri olan Cristiano Ronaldo ile birlikte oynayan ve Portekizli süperstarla iyi bir dostluk kuran Merih, CR7'nin imzalı Juve formasını açık artırmaya çıkardığını açıkladı. Ardından dünya futbolunun önemli yıldızları formalarını depremzedeler için satışa çıkardı.

Haberin Devamı

Mauro Icardiden hayranı olan depremzedeye müjde

ICARDI'DEN ANLAMLI HAREKET

Türkiye'yi derinden etkiyen deprem felaketinden 87 saat sonra enkazdan çıkarılan Galatasaraylı depremzede, hastanede Mauro Icardi sevinci yaparak Arjantinli yıldızın formasını istedi. Icardi, bu isteğe kayıtsız kalmadı ve sosyal medya hesabından Galatasaraylı depremzedeyi mutlu edecek haberi paylaştı.

Mauro Icardiden hayranı olan depremzedeye müjde

Mauro Icardi, sosyal medyada yayımladığı gönderide şu sözlere yer verdi:

"Küçük Kadir umarım yakında görüşürüz böylece formamı sana hediye edebilirim ve sana kocaman sarılabilirim"

MERT HAKAN'DAN ALKIŞLANACAK HAREKET

Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş, yapılan kampanyalara katılarak kendi elleriyle koli taşıdığı ve tırlara yardım destek yüklediği görüldü. Tecrübeli futbolcu, Instagram'dan yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı.

Enkaz altından çıkarılan minik Efe ile görüntülü olarak görüşen milli futbolcu, paylaşımında "Efemiz çok iyi. En kısa zamanda yanımıza, İstanbul'a gelecek. O artık bana, bize emanet" ifadelerini kullandı.

 

YORUM YAZ