MENÜ

Mauro Icardi'den formasının yakılmasına cevap: Bana ateşle oynarsan yanabilirsin diye öğrettiler!

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, bir grup Fenerbahçe taraftarının kendisinin geçen sezon giydiği 99 numaralı formayı yakmasına sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımla cevap verdi.

Mauro Icardi'den formasının yakılmasına cevap: Bana ateşle oynarsan yanabilirsin diye öğrettiler!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 11. haftasında sahasında ağırladığı Trabzonspor'a 3-2 mağlup oldu. Bu sezon ilk yenilgisini alan Sarı-Lacivertliler, Süper Lig'de liderliği de ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırmış oldu.

Haberin Devamı

GALATASARAY'DAN MAÇ SONU PAYLAŞIMI

Fenerbahçe - Trabzonspor maçının deplasman ekibinin 3-2'lik galibiyetiyle sona ermesinin ardından Süper Lig'de haftayı lider olarak kapatmayı garantileyen Galatasaray'dan bir paylaşım geldi. Sarı-Kırmızılılar'ın resmi hesabından sezon başı iki takım arasında transfer rekabetine sebep olan ve Kasımpaşa mücadelesinde golleriyle galibiyeti getiren Wilfried Zaha'nın gülen fotoğrafı yine gülücük emojisi ile paylaşıldı.

ICARDI'DEN FORMA YAKILMA OLAYINA CEVAP!

Mauro Icardi, bir grup Fenerbahçe taraftarının kendisinin geçen sezon giydiği 99 numaralı formasını yakması sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşımla bu olaya cevap vermiş oldu. Arjantinli golcü; yaptığı paylaşımda, "Küçükken bana ateşle oynarsan yanabilirsin diye öğrettiler!" ifadelerini kullanarak formanın yakıldığı anın görüntüsünü paylaştı.

Haberin Devamı

 

Mauro Icardiden formasının yakılmasına cevap: Bana ateşle oynarsan yanabilirsin diye öğrettiler

YORUM YAZ