MENÜ

Mauro Icardi resmen Galatasaray'da! Bonservisi ve Galatasaray'dan kazanacağı ücret açıklandı

Haftalardır süren bekleyiş bitti, Mauro Icardi resmen Galatasaray'ın futbolcusu oldu. Galatasaray ile anlaşmaya varan ve imza için eşinin sağlık problemlerinin bir nebze düzelmesini bekleyen Arjantinli süperstar, İstanbul'a gelmesinin ardından resmi imzayı attı. Cimbom, coşkulu bir şekilde karşılanan yıldız golcü ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Mauro Icardi resmen Galatasaray'da! Bonservisi ve Galatasaray'dan kazanacağı ücret açıklandı

Galatasaray'da Mauro Icardi bekleyişi mutlu sonla tamamlandı. Türkiye’ye gelmek için eşi Wanda Nara'nın sağlık problemlerinin düzelmesini bekleyen Arjantinli süperstar, iyi haberi alır almaz kulübe haberi gönderdi. Şartların uygun hale gelmesi sonrasında da 30 yaşındaki futbolcu, ailesiyle birlikte İstanbul’a geldi.

Haberin Devamı

Mauro Icardi resmen Galatasarayda Bonservisi ve Galatasaraydan kazanacağı ücret açıklandı

Haftalardır süren bekleyiş bitti, Mauro Icardi ve ailesi dün özel uçakla Arjantin’den İstanbul’a geldi. 

MAURO ICARDI: TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK KULÜBÜNDEYİM

Galatasaray'ı özlediğini vurgulayan Mauro Icardi, taraftarı çok sevdiğini ve yeniden Sarı Kırmızılı formayı giyeceği için çok mutlu olduğunu aktardı.

Geçen sezon çok eğlendiğimiz gibi bu sezon da çok eğleneceğimiz düşünüyorum. Çok güzel bir ülkedeyim. Burada olduğum için çok mutluyum. Türkiye'nin en büyük kulübüyle çalışıyorum. En büyük olduğumuzu bu sezon tekrar göstermek istiyoruz. Geçen hafta maçlara başladık. Bundan sonra her maça tek tek bakmamız gerekecek. Geçen sezon yapmıştık ve şampiyon olmuştuk. Şimdi önümüzdeki maçları kazanıp o şekilde ilerleyeceğiz.

COŞKUYLA KARŞILANDI

Sarı-Kırmızılı futbolseverler, şampiyonluğun mimarı olan yıldız forveti coşkuyla karşılarken Suudi Arabistan'dan önüne sunulan serveti elinin tersiyle iten taraftarın sevgilisi, son ana kadar ‘Aslan’ derken yeniden Sarı Kırmızılı formayı giydi.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

BİR AKSİLİK OLMAZSA 3. TURDA SAHADA

Maç ve idman eksiği olan Icardi, kendisini Galatasaray'ın futbolcusu yapan imzayı atmasının ardından, en kısa süre içerisinde takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Bu doğrultuda Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda bir aksilik yaşanmaz ve üst tura çıkılırsa Icardi’nin, 3. turdan itibaren takıma dahil olması bekleniyor. 

Haberin Devamı

CİMBOM'UN ELİ GÜÇLENDİ

SUUDİ ARABİSTAN'I REDDETTİ

Mauro Icardi, Galatasaray’a gelmeden önce birçok Suudi kulübünden teklif almıştı. Ancak Arjantinli forvet, her şeye rağmen Sarı Kırmızılı ekibin bonuslar dahil yaklaşık 8 milyon Euro olan teklifini kabul etti.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

SEVENLER KAVUŞTU, 3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

Geçen sezon takıma geldikten sonra Galatasaray’ın yıllardır büyük sorun yaşadığı forvet hattındaki problemi gideren, bir sene içerisinde kendisini efsaneler arasına yazdıran Mauro Icardi’de mutlu sona ulaşıldı. Galatasaray, 10 milyon Euro bonservisle PSG'den kadrosuna kattığı Arjantinli yıldızla 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero ve kulübü SAS Paris Saint Germain Football ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Futbolcunun eski kulübüne, 4 sezona yayılmış taksitlerle, 10.000.000 EUR transfer bedeli ödenecektir.

Mauro Icardi resmen Galatasarayda Bonservisi ve Galatasaraydan kazanacağı ücret açıklandı

Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 3 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 6.000.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.  

Haberin Devamı

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

İLK AÇIKLAMA

Çok mutluyum. Ben zaten kendimi bu grubun bir parçası olarak hissediyordum. Taraftarımız gerçekten çok büyük sevgi gösterilerinde bulundular bizim için. Biz de hem saha içinde hem de saha dışında elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Tekrardan bu formayı giydiğim için çok mutluyum. Zaten projenin içerisinde, takımın bir parçası olarak hissediyordum kendimi. Erden Bey ile en başında konuştuğumda bu geleceğin bir parçası olmak istediğimi hissediyordum. 

Mauro Icardi resmen Galatasarayda Bonservisi ve Galatasaraydan kazanacağı ücret açıklandı

TOPLU İMZA TÖRENİ YAPILACAK

Galatasaray, sosyal medya hesabı üzerinden 30 Temmuz Pazar günü saat 19.05'te toplu imza töreni gerçekleştirileceğini açıkladı. Icardi, Zaha, Angelino, Halil Dervişoğlu'nun yanı sıra geçtiğimiz sezonun devre arasında takıma katılan Zaniolo ve Kaan Ayhan'ın Rams Park’ta taraftarın önünde imzalayacağı açıklanırken, şu ifadelere yer verildi: “Yıldızların, şanlı Galatasaray formasıyla taraftarımızın önünde ışıldayacağı imza töreninin ardından Futbol A Takımımızın antrenmanında hep birlikte olacağız!”

Haberin Devamı

Mauro Icardi resmen Galatasarayda Bonservisi ve Galatasaraydan kazanacağı ücret açıklandı

Öte yandan Icardi ayağının tozuyla takımdan ayrı Florya Metin Oktay Tesisleri'nde çalışmalarına başladı.

YORUM YAZ