MENÜ

Mauro Icardi için Arjantin Milli Takımı sözleri

Süper Lig'de sahasında Alanyaspor 4-0 ile geçen Galatasaray'da futbolcuların performansı alkış aldı. Güntekin Onay, özellikle Galatasaray'ın üç futbolcusu için önemli sözler sarf etti.

Mauro Icardi için Arjantin Milli Takımı sözleri

Güntekin Onay, canlı yayında Galatasaray'ın Alanyaspor'u 4-0 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendirdi. Onay; Mauro Icardi, Lucas Torreira ve Sacha Boey gibi isimlerin milli takımlarına seçilebileceğini söyledi.

Haberin Devamı

"ICARDI ARJANTİN'E ÇAĞRILABİLİR

"Mertens ve Icardi çok özel oyuncular. Kariyerleri başarılarla dolu, çok parlak. Şunu da düşünmeden edemiyoruz, Arjantin'i Dünya Kupası'nda da izledik, Messi'nin etrafında kurulmuş bir takım ama Martinez, Alvarez, hücumda ona yardım ediyordu. Onun dışında Enzo Fernandez, Rodrigo De Paul, Mac Allister gibi üç tane sert orta sahayı arkaya koymuş, bu şekilde Messi'nin becerisiyle sonuca giden bir takım görüntüsündeydi. Icardi bu takımda oynayabilir mi, diye düşünmüşüzdür. Bence oynayabilir, Arjantin'de çağrılabilir."

Mauro Icardi için Arjantin Milli Takımı sözleri

"BIELSA TÜRKİYE LİGİ'Nİ KÜÇÜMSÜYOR MU ACABA?"

"Ben Torreira için de aynısını düşünüyorum. Muslera'nın yaşı ilerledi artık çağrılmıyor olabilir. Uruguay Teknik Direktörü Bielsa, Türkiye Ligi'ni küçümsüyor mu acaba diyeceğim ama Şampiyonlar Ligi'ndeki performanslar da ortada. Icardi'nin, Torreira'nın, Sacha Boey'un."

Haberin Devamı

"FRANSA'DA SAĞ BEK SORUNU VAR"

"Sacha Boey genç bir oyuncu. Didier Deschamps izlemedi mi, Galatasaray - Manchester United veya Bayern Münih - Galatasaray maçlarını. Fransa'da sağ bek sorunu var, Sacha Boey çağrılabilir. Bence bu isimler milli takıma çağrılabilir diye düşünüyorum."

Mauro Icardi için Arjantin Milli Takımı sözleri

"ŞAMPİYONLAR LİGİ BAZ ALINMAZ MI?"

"Torreira ve Sacha Boey çağrılabilir. Icardi ayrı bir konu. Biraz daha farklı bir şeyi var onun. Vecino, Lazio'da yedek, milli takıma çağrılıyor ama Torreira çağrılmıyor. Hadi Bielsa burası zayıf lig diye bakıyor diyelim ama Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ve Bayern Münih maçları baz alınacak maçlar değil mi, o maçlarda da mükemmel oynadı."

Mauro Icardi için Arjantin Milli Takımı sözleri

YORUM YAZ