MENÜ

Mauro Icardi, Bayern Münih maçında oynayacak mı? Galatasaray'ın gözü kulağı bu haberde...

Beşiktaş derbisinde sakatlanan Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, sağ ayak bileğindeki tendonda kanama tespit edildiği açıklandı. Kritik Bayern Münih maçı öncesi golcü oyuncunun durumu belirsiz. Icardi, sağlık heyetinin kararını bekleyen teknik ekibe haber gönderdi.

Mauro Icardi, Bayern Münih maçında oynayacak mı? Galatasaray'ın gözü kulağı bu haberde...

Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde geçen sezondan beri her karşılaşmaya neredeyse aynı konsantrasyon ile çıktı. Sarı-Kırmızılı futbolcular, bütün sezon ve bu sezon dahil olmak üzere disiplinden asla taviz vermedi. Bu yıl ise 3 kulvarda mücadele edecek olmanın dışında Aslan’ın Devler Ligi’nde büyük hedefleri var. Beşiktaş karşısında alınan galibiyete rağmen yarın gerçekleşecek olan Bayern Münih mücadelesi için hazırlıklar hız kesmeden başladı. Buruk, milli aradan beri hem derbi için hem de Şampiyonlar Ligi için analizler yaptı. Başarılı teknik adam, çalışmalarını harıl harıl sürdürürken, Alman temsilcisine karşı büyük bir sürpriz yapmak için çalışmalarına devam ediyor.

Haberin Devamı

OKAN BURUK: DERBİYİ UNUTALIM!

Buruk, dünkü idmanda öğrencileriyle yaptığı konuşmada, “Derbiyi unutalım. Ne sevinmeye ne de kutlama yapmaya vaktimiz yok. Çıktığımız her kulvarda mutlak başarı istiyorsak konsantrasyonumuz ve disiplinimizden taviz vermemeliyiz” dedi. Oynayacakları her karşılaşmaya aynı ciddiyetle çıkmaları gerektiğini de belirten Buruk, “Bu sezon yaşayacağımız her puan kaybının sadece bize büyük zararı değil geri dönüşü bile olmayabilir” ifadelerini kullandı.

Mauro Icardi, Bayern Münih maçında oynayacak mı Galatasarayın gözü kulağı bu haberde...

ZAHA, MÜNİH'E BİLENİYOR

Galatasaray’a gelmeden önce hayalinin Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmek olduğunu söyleyen Wilfried Zaha, bu sezon kritik anlarda her zaman kalitesini konuşturdu. Özellikle Devler Ligi’nde 2. hafta maçında eski takımı Manchester United’a karşı şov yapan Fildişili hücum oyuncusu, bu kez de Bayern Münih’i gözüne kestirdi. Fiziksel olarak açıklarını kapatmak adına ekstra olarak çalışan 30 yaşındaki futbolcu, Alman devi karşısında da yine kalitesini ortaya çıkarmak istiyor.

Haberin Devamı

ZIYECH FORMA BEKLİYOR

Büyük umutlarla takıma katılan Hakim Ziyech, 3 maçta 177 dakika süre alırken, 1 gol ve 1 asist ile oynadı. Sakatlığı ve maç eksiği bulunan 30 yaşındaki hücum oyuncusu, son dönemde ise formasından uzak kaldı. Aslan’ın hocası Okan Buruk, öğrencisiyle ilgili olarak önceki gün, “Hakim Ziyech antrenmanın bir bölümünde bizimleydi. Yarın (bugün) tam olarak takımla antrenman yapmasını bekliyoruz. Bayern Münih maçında kadromuzda olacak” dedi. Eğer bir aksilik olmaz ise Ziyech’in, ikinci devrede süre alabileceği bilgisine ulaşıldı.

Mauro Icardi, Bayern Münih maçında oynayacak mı Galatasarayın gözü kulağı bu haberde...

KAAN AYHAN MUTLAKA SÜRE BULACAK

Geçen sezon devre arasında takıma katılmasına rağmen pek fazla süre şansı bulamayan Kaan Ayhan, bu yıl ise bambaşka bir karaktere dönüştü. Sadece stoperde değil kritik Manchester United ve Beşiktaş karşılaşmalarında orta sahada Lucas Torreira’nın partneri olarak görev yapan 28 yaşındaki oyuncu, Bayern Münih maçında da görev bekliyor. Yıldız oyuncunun, Bavyera temsilcisi karşısında mutlaka süre bulacağı öğrenildi.

ICARDI'DE SON DAKİKA! İĞNE İLE OYNAYABİLİR

Haberin Devamı

Galatasaray’ın yıldız golcüsü Mauro İcardi, son olarak Beşiktaş karşısında attığı 2 golle zaferin mimarı oldu. Arjantinli süperstar, Rachid Ghezzal ile girdiği mücadelede aldığı darbe nedeniyle sakatlık geçirdi. Karşılaşmanın son anlarında tedavi edilen tecrübeli futbolcunun durumu ise merak konusuydu. Kulüp, dün İcardi’nin sağlık durumuyla ilgili olarak, “Beşiktaş ile oynanan maçta sağ ayak bileğine aldığı darbe sonrası ağrıları başlayan ve maç sonrası yapılan değerlendirmede peroneal tendon hasarı belirlenen futbolcumuz Mauro Icardi’nin ön görüldüğü gibi sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda (ayak bileği dış tendon grubu ve destek dokusu) hasar ve kanama tespit edilmiştir” açıklaması yapıldı. Gelen son haberlere göre 30 yaşındaki oyuncunun, yarın Bayern Münih maçında oynayabilmesi için iğne ile oynaması gerekiyor.

Mauro Icardi, Bayern Münih maçında oynayacak mı Galatasarayın gözü kulağı bu haberde...

ORTAK KARAR ALINACAK

Daha önce de ağrıları ve fiziksel eksikliklerine rağmen sahaya çıkan İcardi’nin, yine fedakarlık yapmaya hazır olduğu öğrenildi. Fakat sağlık ekibinin de son görüşünün alınması ve bu karara göre teknik ekip ile ortak bir karar alınması bekleniyor. Yani son gelişmeler doğrultusunda İcardi’nin durumu, maça yakın saatlerde ancak belli olabilecek.

Haberin Devamı

"BUNU YAPIYORUM"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Süper Kupa'nın tarihini doğru bulmuyorum

Mauro Icardi, Bayern Münih maçında oynayacak mı Galatasarayın gözü kulağı bu haberde...

YORUM YAZ