MENÜ

Maurizio Sarri transferi doğruladı: Galatasaray...

İtalya Serie A'da dün Torino'yu mağlup ederek 2 maç sonra kazanan Lazio'da teknik direktörü Maurizio Sarri DAZN'a açıklamalarda bulundu. Sarri Galatasaray'ın transfer gündemine gelen Vecino ile ilgili de konuştu...

Maurizio Sarri transferi doğruladı: Galatasaray...

İtalya Serie A'da dün Torino'yu mağlup ederek 2 maç sonra kazanan Lazio'da teknik direktörü Maurizio Sarri DAZN'a açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE ANLAŞMIŞTI! GALATASARAY DEVREYE GİRDİ

ERDEN TİMUR DA AÇIKLAMIŞTI

Lazio'da oynayan Matias Vecino transferinin neden gerçekleşmediğini anlatan Timur, "6-8 oynayabildiği için hocamızın tercihi Vecino oldu. Vecino ile konuştuk ve kulübüyle de anlaştık. Oyuncu; Muslera ve Torreira ile de konuşuyordu. Ancak gece saatlerinde Sarri oyuncunun gitmesine karşı çıktı." ifadelerini kullanarak transferin İtalyan kulübünün yaklaşımı nedeniyle iptal olduğunu dile getirmişti.

SARRI KONUŞTU

Sarri de yaptığı konuşmada, Galatasaray'ın yaz Transfer döneminde Matias Vecino'yla ilgilendiğini ancak transferin gerçekleşmediğini söyledi.

Sarri açıklamasında, "Galatasaray'ın bir ilgisi vardı ama İtalya'da transfer dönemi kapalı olduğu için bunu dikkate almadık. Beni aradı ve ben de ona bunun mümkün olmadığını söyledim. O da 'Tamam' diyerek telefonu kapattı." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Bu sezon Lazio formasıyla 5 maçta süre alan Matias Vecino, 1 gol kaydetti.

Uruguaylı orta saha, bu sezonki ilk golünü dün oynanan Torino maçında kaydetti.

YORUM YAZ