MENÜ

Matias Vecino'dan olay yaratacak Galatasaray itirafı! Transfer...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonun şampiyonu Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde yoluna devam ediyor. Bu sezon ligde yine seri galibiyetlerle başlayan sarı-kırmızılı ekip, ilk yenilgisini milli ara öncesi oynadığı Hatayspor maçında aldı. Zirve yarışında Fenerbahçe ile büyük bir çekişmeye giren Galatasaray'da sezon başında Matias Vecino transferi gündemi bir hayli meşgul etmişti. Sarı-kırmızılı taraftarların istemediği yıldız oyuncudan aylar sonra olay yaratan bir itiraf geldi.

Matias Vecino'dan olay yaratacak Galatasaray itirafı! Transfer...

Bu sezon yaz transfer döneminde kadrosunu birçok yıldız oyuncuyla takviye eden Galatasaray, şampiyonluk parolasıyla yola çıkmıştı. Hakim Ziyech, Wilfried Zaha, Tanguy Ndombele, Davinson Sanchez ve Angelino gibi dünya yıldızlarını kadrosuna katan Aslan, transferin son günlerinde flaş bir isimle konuşulmuştu. Galatasaray'ın orta saha arayışlarının sürdüğü sırada gündeme gelen Matias Vecino, taraftarlardan büyük bir veto yemişti. Okan Buruk'un kadrosunda görmek istediği söylenen 32 yaşındaki yıldızın transferi adeta bir gecede iptal oldu.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı taraftarlar Uruguaylı oyuncunun transferini istemediklerini sosyal medyada oldukça güçlü bir şekilde dile getirdi. Kısa süre içinde milyonlarca tepki paylaşımı yapılırken, Vecino transferinden vazgeçildi ve orta sahaya Tanguy Ndombele getirildi. Galatasaraylı yöneticilerin taraftarların verdiği tepkiden dolayı transferden vazgeçtikleri söylenirken Matias Vecino, o sürece dair flaş itiraflarda bulundu.

Matias Vecinodan olay yaratacak Galatasaray itirafı Transfer...

"SARRI AYRILMAMI İSTEMEDİ"

Vecino, Galatasaray'ın kendisine teklifte bulunduğunu söylerken, transferin iptal oluşunu da şu sözlerle anlattı: Benim için sürpriz oldu çünkü transfer döneminin sonunda geldi. Yeni oyuncular da transfer edildiği için ilk yaptığım şey teknik direktörle konuşmak oldu. Sarri ayrılmamı istemedi ve bu beni gerçekten memnun etti çünkü bana güvendiğini gösterdi.

Haberin Devamı

Matias Vecinodan olay yaratacak Galatasaray itirafı Transfer...

Uruguaylı futbolcu bu sezon Lazio'da 13 maça çıktı. Matias Vecino bu karşılaşmalarda rakip fileleri 3 kez havalandırma başarısı gösterdi. Lazio ile sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Matias Vecino'nun güncel piyasa değeri 4 milyon 500 bin euro. Central Español altyapısında futbola başlayan Matias Vecino daha sonra Nacional, Fiorentina, Cagliari, Empoli ve Inter formaları giydi. Lazio, 2022-2023 sezonu başında bonservis bedeli ödemeden tecrübeli futbolcuyu renklerine bağladı.

Matias Vecinodan olay yaratacak Galatasaray itirafı Transfer...

32 yaşındaki orta saha Uruguay Milli Takımı'nda 69 maçta forma şansı buldu. Matias Vecino bu müsabakalarda 5 gol sevinci yaşadı.

Matias Vecinodan olay yaratacak Galatasaray itirafı Transfer...

YORUM YAZ