MENÜ

Marcelo Saracchi kimdir, kaç yaşında, nereli?

Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi... Fatih Terim'in talebi üzerine sol bek arayışlarına giren Galatasaray, aradığı ismi Almanya'da buldu. Galatasaray, Leipzig’in 21 yaşındaki sol beki Marcelo Saracchi’yle görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi. Heyecanla transfer bekleyen Galatasaray taraftarı genç oyuncu ile ilgili bilgi edinmek için google aramalarına başladı. Marcelo Saracchi kimdir, kaç yaşında, mevkisi ne, nereli? gibi sorulara yanıtlar aradık. Saracchi ile ilgili tüm merak edilenler haberimizde.

Marcelo Saracchi kimdir, kaç yaşında, nereli?

Marcelo Saracchi Galatasaray'ın transfer gündemine giren isimlerden oldu. Yuto Nagatomo'nun beklenen seviyede performans gösterememesinin ardından Galatasaray, sol bek arayışlarını hızlandırdı. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Galatasaray, ilk hedefini Leipzig forması giyen Marcelo Saracchi olarak belirlemişti. Yıldız adayını teknik ekibe öneren isim ise Fernando Muslera oldu. Uruguaylı file bekçisi, milli takımdan da arkadaşı olan Saracchi’nin Galatasaray’a önemli katkı sağlayabileceği yönünde görüş bildirmişti.

Haberin Devamı

Galatasaray; Marcelo Josemir Saracchi Pintos'un transferi için kulübü Leipzig, ile görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi.

Sarı-kırmızılı kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklama şu ifadeler kullanıldı: “Profesyonel Futbolcu Marcelo Josemir Saracchi Pintos'un Kulübümüze geçici transferi konusunda Futbolcu ve Kulübü Rasenballsport Leipzig GmbH ile resmi görüşmelere başlanmıştır.”

Marcelo Saracchi kimdir?

Tam adı Marcelo Josemir Saracchi Pintos olan Uruguay'lı oyuncu, 23 Nisan 1998 tarihinde dünyaya geldi. Futbola 2015 yılında ülkesinin ekiplerinden Danubio'da başlayan Saracchi, 2017 yılında 2 milyon euro karşılığında River Plate'e transfer oldu.

River Plate’teki müthiş performansı sonrası 2018 yazında 12 milyon Euro’ya Alman ekibine transfer olan 21 yaşındaki sol bek, 4 kez Uruguay A Milli Takım forması giydi.

Haberin Devamı

1. 72 boyunda olan Saracchi, sol açıkta da forma giyebiliyor. Alman ekibinde Halstenberg’den formayı kapamayan genç yetenek, bu sezon 7 maçta forma giyerken 1 de gol kaydetti. Leipzig ile 2023 yılının haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Saracchi'nin piyasa değeri ise 10 milyon euro.

YORUM YAZ