MENÜ

Mancini: Yönetim Eto'o'yu istedi

Cim Bom'la ayrılık sürecini anlatan İtalyan hoca, “Yönetim Gomis ve Etoo'yu almak istedi ama ben takımı gençleştirmekten yanaydım” dedi. Teknik adam, Gökhan İnler başta olmak üzere transfer listesindeki isimleri de tek tek açıkladı!

Mancini: Yönetim Eto'o'yu istedi

Galatasaray’daki 8 aylık macerasına önceki gün nokta koyan Roberto Mancini, İtalyan basınına ayrılık sürecini anlattı. Tuttomercato’ya konuşan teknik adam, fikir ayrılıklarını net bir şekilde dile getirdi. Mancini, “Yabancı sınırlaması bizi transferde zorluyordu. Hakan Çalhanoğlu’nu istedik. Galatasaray’a sıcak bakıyordu ama daha sonra vazgeçti. Rhodolfo’ya talip olduk. Juventus da isteyince fiyat artırdılar. Yönetim Gomis ve Etoo’yu almak istedi ancak ben takımı gençleştirmekten yanaydım. Gabbiadini’yi de istedik, alamadık. Sonrasında D’Ambrosio ve Doria’yı almaya çalıştık” dedi.

Gökhan İnler’i doğruladı

Yüksek bonservis ücretleriyle karşılaştıklarını söyleyen Mancini, “Bilbao’dan Laporte’yi istedik, 39 milyon Euro’luk bonservis bedeliyle karşılaştık! Ayrıca çift pasaportlu Gökhan İnler’e yöneldik. Schalke’den de Max Meyer’i sorduk. Tüm bu isimlerle temasa geçmemize rağmen, sonuç alamadık” diyerek, yönetimi eleştirdi. Türkiye macerasını da özetleyen İtalyan hoca, “Teklif sıra dışıydı ve kabul ettim. Pişman değilim” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ