MENÜ

Manchester United'dan Galatasaray tanıtımı: İşte en çekindikleri iki isim

Şampiyonmlar Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Galatasaray'ın A Grubu'ndaki rakiplerinden Manchester United, resmi internet sitesinde sarı - kırmızılılar ile ilgili bir tanıtım yazısı yayınladı. İşte detaylar...

Manchester United'dan Galatasaray tanıtımı: İşte en çekindikleri iki isim

İki ön eleme ve ardından play-off turunda Molde'yi geçmeyi başaran Galatasaray, adını Şampiyonlar Ligi'nde gruplara yazdırmayı başardı.

Haberin Devamı

A Grubu'nda yer alan sarı - kırmızılı temsilcimiz, Alman ekibi Bayern Münih, İngiliz temsilcisi Manchester United ve Danimarka'dan Kopenhag ile A Grubu'nda yer alıyor.

Manchester Uniteddan Galatasaray tanıtımı: İşte en çekindikleri iki isim

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ FİKSTÜRÜ

Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçını 20 Eylül'de Kopenhag ile Rams Park'ta oynayacak olan temsilcimizin Şampiyonlar Ligi fikstürü şöyle;

20 Eylül 2023 Galatasaray - Kopenhag
3 Ekim 2023 Manchester United - Galatasaray
24 Ekim 2023 Galatasaray - Bayern Münih
8 Kasım 2023 Bayern Münih - Galatasaray
29 Kasım 2023 Galatasaray - Manchester United
12 Aralık 2023 Kopenhag - Galatasaray

GALATASARAY'DA ZAHA GERÇEĞİ...

MANCHESTER UNITED GALATASARAY'I BÖYLE TANITTI

İngiliz devi Manchester United, resmi internet sitesinde Galatasaray ile ilgili bir tanıtım yazısı yayınladı.

Haberin Devamı

'Galatasaray'ın kadrosunda tanıdık yüzler olacak' başlıklı yazıda, "Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerimizden Galatasaray, transfer süresi dolmadan kadrosunu güçlendirdi.

Altı maçta sadece iki mağlubiyetle Kırmızılar'a karşı iyi bir karneye sahip olan İstanbul devi, eski oyuncumuz Wilfried Zaha'yı kadrosuna katarak bu yaz çarpıcı bir transfere imza attı.

Manchester Uniteddan Galatasaray tanıtımı: İşte en çekindikleri iki isim

Galatasaray bu hafta Tottenham'dan iki oyuncuyu kadrosuna kattı. Kolombiya Milli Takım oyuncusu Davinson Sanchez ve Fransız orta saha oyuncusu Tanguy Ndombele, Okan Buruk'un ekibine transfer oldu." ifadeleri kullanıldı.

KADRONUN DİĞER YILDIZLARINDAN DA BAHSEDİLDİ

Galatasaray'ın kadrosunda yer alan diğer yıldız isimlerse şöyle anlatıldı: "Galatasaray'ın kadrosunda etkileyici isimler var.

Kaleci Fernando Muslera, Uruguay formasıyla kalitesini en üst seviyede kanıtladı. Eski Manchester City oyuncusu Angelino, Leipzig'deyken United'a karşı Şampiyonlar Ligi'nde bir gol attı.

Hücumda Arjantinli Mauro Icardi ve Belçikalı Dries Mertens büyük bir tehditken, Erik ten Hag yönetiminde Ajax'ta parlayan Hakim Ziyech de Chelsea'den kiralık olarak katılan yeni oyunculardan biri."

Manchester Uniteddan Galatasaray tanıtımı: İşte en çekindikleri iki isim

YORUM YAZ