MENÜ

Lukas Podolski'den İtalyan basınına Galatasaray itirafı

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Lukas Podolski, İtalyan basınına bir röportaj verdi. 38 yaşındaki oyuncu bir de itirafta bulundu. İşte detaylar...

Lukas Podolski'den İtalyan basınına Galatasaray itirafı

2015 yılında transfer olduğu Galatasaray'da gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi olmayı başaran Alman yıldız Lukas Podolski, 2021 yılında da bir sezon Antalyaspor forması giymişti.

Haberin Devamı

Kariyerine Polonya ekibi Gornik Zabrze'de devam eden 38 yaşındaki oyuncu Türkiye'den ayrıldıktan sonra Almanya'da kebap işine girdi.

40'a yakın şube açmayı başaran Lukas Podolski, La Gazetta dello Sport'a verdiği röportajda Galatasaray ve Türk kulütüründen de bahsetti.

'ŞU ANDA 40 RESTORANIMIZ VAR'

"Ortağımla 2018 yıında Köln'de tanıştım. Kendisinin bir Türk restoranı vardı ve birlikte bir kebap projesi başlatmaya karar verdik. Böylece 'Mangal Döner' doğdu. Şu anda Almanya'da 40 restoranımız var."

FUTBOLDAN KAZANDIĞINDAN DAHA FAZLASINI KAZANDI

Luka Podolski, röportajda kendisine yöneltilen, "Kebaptan, kariyerinin zirvesindeyken kazandığından daha fazlasını kazandığın doğru mu? sorusuna ise, "Matematiksel olarak konuşursak evet doğru" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Lukas Podolskiden İtalyan basınına Galatasaray itirafı

'GALATASARAY'DA OYNARKEN ÖĞRENDİM'

"Kebap benim ergenlik dönemimin yemeği. Arkadaşlarımla dışarı çıktığımda ya da maç kazandıktan sonra yediğim yemek. Köln'deki ilk yıllarımda stadyum dışında her zaman kebap satan bir araba vardı. Bunu her zaman sevdim. Daha sonra Galatasaray'da oynadığım yıllarda Türk kültürü ve gelenekleri hakkında daha fazla şey öğrendim. Bu bir tutku haline geldi."

'EĞER GERİ DÖNSEYDİM O TEKLİFİ KABUL ETMEZDİM'

Lukas Podolski, İtalyan basınına verdiği röportajda Inter'de oynadığı dönem ilee ilgili ise şaşırtıcı bir yanıt verdi.

"Eğer geri dönme şansım olsaydı, Inter'in teklifini kabul etmezdim. Kulüpten yana bir sorunum yok. Kış transfer döneminde transfer olmanın iyi bir fikir olmadığını düşünüyorum. Bir oyuncunun şehre, taraftarlara ve oyun tarzına alışması genellikle birkaç ay alır. Sezon içinde gelirseniz bu kolay olmuyor ve işler ters giderse bunun bedelini ilk ödeyecek olanlar kiralık oyuncular oluyor ki zaten sezon sonunda veda etmeleri gerekiyor. Şanslı bir yıl değildi ama dersimi aldım."

Lukas Podolskiden İtalyan basınına Galatasaray itirafı

YORUM YAZ