MENÜ

Lucas Torreira'dan Galatasaray taraftarına büyük övgü

Galatasaray'ın Uruguayılı orta sahası Lucas Torreira, 2-1 kazandıkları Beşiktaş maçının ardından konuştu, taraftara övgüler yağdırdı ve "Taraftar hep yanımızda oluyor. Onların tutkuları bizi çok hoş hissettiriyor. Biz de daha istekli bir şekilde oynuyoruz. Bu forma çok önemli, çok saygıdeğer bir forma." dedi.

Lucas Torreira'dan Galatasaray taraftarına büyük övgü

Süper Lig'in 9. haftasında konuk ettiği Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden Galatasaray'da Lucas Torreira, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Çok önemli bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Uruguaylı orta saha, taraftara da övgüler yağdırdı ve şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

'ÇOK İYİ HAZIRLANDIK'

"İlk yarının sonlarına doğru aslında zorlanmaya başladık. Sonrasında da zorluklar yaşadık. Beraberliği yakaladı rakip. Evde bir derbi büyük sorumluluğumuz var. Çok iyi oyuncularımız var, çok iyi hazırlandık. Önemli olan oyunu alabilmemizdi."

'TARAFTAR HEP YANIMIZDA'

Galibiyeti almamız ve taraftarımızı mutlu etmemizdi. Duygulanıyoruz tabii ki sahaya her çıktığımız zaman. Taraftar hep yanımızda oluyor. Onların tutkuları bizi çok hoş hissettiriyor. Biz de daha istekli bir şekilde oynuyoruz. Bu forma çok önemli, çok saygıdeğer bir forma. Bunun da sorumluluğunu bilerek oynamamız gerekiyor.

'ŞAMPİYONLUK İÇİN GEREKLİ'

"Şimdi seriye devam etmek istiyoruz. Ligin başında olmamıza rağmen şampiyon olmak için bunun gerekli olduğunu biliyoruz. Önümüzde Şampiyonlar Ligi var. Orada da galibiyetler almamız lazım. İki kulvarda birden devam ediyoruz mücadelemize."

Galatasaray - Beşiktaş derbi maçı
YORUM YAZ