MENÜ

Lucas Torreira'dan flaş paylaşım! Taraftara seslendi

Süper Lig'İn 31. haftasında sahasında Karagümrük ile 3-3 berabere kalan Galatasaray'da orta sahanın deneyimli ismi Lucas Torreira, sosyal medyadan flaş bir paylaşımda bulundu.

Lucas Torreira'dan flaş paylaşım! Taraftara seslendi

Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray, sahasında Fatih Karagümrük'ü ağırladı. Fatih Karagümrük'ün 3-1'lik üstünlüğü yakaladığı mücadele 3-3'lük eşitlikle sona erdi. Galatasaray'ın gollerini; 3. dakikada Kerem Aktürkoğlu, 45+1. dakikada penaltıdan Sergio Oliveira ve 80. dakikada Sacha Boey atarken konuk ekibin gollerini 18. dakikada Mbaye Diagne ve 26 ile 30. dakikalarda Fabio Borini kaydetti. Galatasaray, 67. dakikada Mauro Icardi ile de bir penaltı vuruşundan faydalanamadı.

Haberin Devamı

ZİRVE YARIŞINDA KRİTİK PUAN KAYBI

Galatasaray, Beşiktaş derbisi öncesi sahasında Fatih Karagümrük ile berabere kalarak şampiyonluk yarışında kritik bir puan kaybı yaşadı. Bu sonuçla Sarı-Kırmızılıların lig
de iç sahadaki 10 maçlık galibiyet serisi de sona erdi.

Galatasaray, 29 maç sonunda puanını 70 yaparken en yakın rakibi ikinci sıradaki Fenerbahçe ile puan farkını 7'ye çıkarabildi. Fatih Karagümrük ise 29 maç sonunda 41 puana ulaştı.

SOSYAL MEDYA MESAJI

Mücadelenin ardından Galatasaray'da orta sahanın deneyimli ismi Lucas Torreira sosyal medyadan flaş bir paylaşım yaptı ve taraftara seslendi.

'SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIZ'

Uruguaylı futbolcu paylaşımında, "Bu güzel ülkeye tek bir hedef için geldim. Hedefim, bu renklere aşık olmaktı. Hiçbir şey ve hiç kimse beni bu yoldan döndüremeyecek. Gerekirse bu insanlar için ölürüm. Sonuna kadar, kardeş gibi savaşacağız." ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

Lucas Torreiradan flaş paylaşım Taraftara seslendi

YORUM YAZ