MENÜ

Lokomotiv Moskova - Porto maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu üçüncü maçında bu akşam Schalke 04 ile karşılaşacak. Grubun diğer maçında ise puansız Lokomotiv Moskova, Porto'yu konuk edecek. Galatasaray, Schalke'yi devirir, Fernardes'li Ruslar da Portekiz ekibini yenerse, Cim Bom gecenin sonunda lider olacak. Peki, Lokomotiv Moskova - Porto maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar haberimizde...

Lokomotiv Moskova - Porto maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Temsilcimiz Galatasaray’ın D Grubu’nda Schalke 04’ü ağırlayacağı gecede, grubun diğer maçında Lokomotiv Moskova sahasında Porto’yu konuk edecek. İlk kez birbirlerine rakip olacak iki takımdan ev sahibinde forvet Smolov ve atak orta saha Farfan, sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek. Rus ekibinin saha içindeki lideri eski Beşiktaşlı Fernandes’in bu akşamki performansı, maçın da kaderini direkt etkileyecek.

Haberin Devamı

Lokomotiv Moskova - Porto maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Moskova'nın evi RZD Stadyum'unda oynanacak karşılaşma bu akşam TSİ 22.00’de başlayacak. Bobby Madden'in düdük çalacağı mücadelede beIN CONNECT'ten izlenebilecek.

Muhtemel 11'ler:

Lokomotiv Moskova: Guilherme, Ignatjev, Kvirkvelia, Höwedes, Idowu, Barinov, Kryvhowiak, Aleksey Miranchuk, Fernandes, Miranchuk, Eder

Porto: Casillas, Pereira, Felipe, Militao, Telles, Herrera, Pereira, Oliveira, Corona, Brahimi, Marega

Aboubakar yine yok

Portekiz temsilcisinde sakatlığı devam eden eski Beşiktaşlı Vincent Aboubakar yer alamayacak. Cim Bom, bu akşam Schalke karşısında 3 puanı kovalarken, diğer kapışmada ise henüz puanı olmayan Manuel Fernandes’li Lokomotiv’in rakibini devirmesini bekleyecek. Eğer her şey beklenildiği gibi gerçekleşirse, Aslan bu gecenin sonunda liderlik koltuğuna oturacak.

YORUM YAZ