MENÜ

Tarihi maçta kazanan Galatasaray! (Kasımpaşa 3-4 Galatasaray ÖZET)

Trendyol Süper Lig'de lider Galatasaray, uzun zaman unutulmayacak maçta deplasmanda Kasımpaşa'yı 4-3 mağlup etti. Bir penaltı kaçıran Mauro Icardi rakip kaleye 2, kendi kalesine ise 1 gol kaydetti. Kasımpaşa, 79. dakikada Winck'in kırmızı kart görmesiyle maçı 10 kişi tamamladı. İşte tarihe geçen maçın detayları...

Tarihi maçta kazanan Galatasaray! (Kasımpaşa 3-4 Galatasaray ÖZET)
İnanılmaz maç sona erdi!

Kasımpaşa'da son düdük çaldı ve tarihi maç, Galatasaray'ın deplasmanda 4-3'lük üstünlüğü ile sona erdi.

Carlos Vinicius attı, Galatasaray öne geçti!

Galatasaray 90. dakikada yeniden önde... Ceza sahasında topla buluşan Icardi sağ ayağıyla vuruşunu yaptı, top yan direkten döndü. Ardından ceza alanı içi sağ çaprazında topu kontrol eden Carlos Vinicius, vuruşunu yaparak ağları havalandırdı: 3-4.

Carlos Vinicius ve Tete oyunda

Galatasaray'da Mertens ve Torreira oyundan çıktı, Carlos Vinicius ve Tete oyuna girdi.

Haberin Devamı
Mauro Icardi attı, skora denge geldi!

Galatasaray, 83. dakikada yeniden beraberliği yakaladı... Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Ziyech sol ayağıyla ortayı yaptı, ceza sahasında bulunan Icardi yakın mesafeden kafayı vurarak ağları havalandırdı: 3-3.

Penaltı kaçtı!

Mauro Icardi penaltıdan faydalanamadı... 81. dakikada penaltıda topun başına geçen Icardi sağ ayağıyla vuruşunu yaptı, sağına uzanan kaleci Gianniotis topu çıkardı.

Penaltı ve kırmızı kart!

Galatasaray penaltı kazandı, Kasımpaşa 10 kişi... Sarı-kırmızılı takımın atağında sol çaprazdan ceza sahasına giren Zaha, Winck ile girdiği mücadelenin ardından yerde kaldı. 79. dakikada Penaltı noktasını gösteren hakem Atilla Karaoğlan, Winck'e direkt kırmızı kart çıkardı.

Haberin Devamı
Nuno Da Costa attı, Kasımpaşa öne geçti!

Kasımpaşa, Galatasaray karşısında 3-2 önde... Savunma arkasına sarkan Ben Ouanes ceza sahası içi sol çaprazından topu içeriye çevirdi, kale sahası içi sağ çaprazında bulunan Nuno Da Costa'nın dokunuşunda top 77. dakikada ağlarla buluştu: 3-2.

Hakim Ziyech oyunda

Galatasaray'da Kaan Ayhan, yerini 74. dakikada Hakim Ziyech'e bıraktı.

Torreira yerde, sağlık ekipleri oyunda

Galatasaray'da Lucas Torreira, Aytaç Kara ile girdiği mücadelenin ardından yerde kaldı ve sakatlık yaşadı. Uruguaylı orta saha, tedavisinin ardından oyuna devam edebiliyor.

Haberin Devamı
Aytaç Kara sarı kart gördü

Kasımpaşa'da Aytaç Kara, hakeme itirazları nedeniyle 70. dakikada sarı kart gördü.

Kasımpaşa gole çok yaklaştı!

69. dakikada gelişen Kasımpaşa atağında sol kanattan savunma arkasına sarkan Nuno Da Costa, kalesinden açılan Muslera'yı çalımlayıp sol iç kulvardan son çizgiden içeriye pasını aktardı, ön direğe hareketlenen Ben Ouanes'in gelişine vuruşunda top üstten auta çıktı.

Kerem Demirbay vurdu, kaleci kurtardı!

Galatasaray'ın 65. dakikada geliştirdiği hücumda Kerem Demirbay ceza sahası dışı sağ çaprazından sert vurdu, kaleci Gianniotis topu çıkardı.

Haberin Devamı
Wilfried Zaha oyunda

Galatasaray'da 63. dakikada Kerem Aktürkoğlu oyundan çıktı, Wilfried Zaha oyuna girdi.

Aytaç Kara attı, skora denge geldi!

Kasımpaşa, Aytaç Kara'nın golüyle 57. dakikada beraberliği yakaladı... Nuno Da Costa'nın pasıyla Galatasaray yarı alanının ortalarında topla buluşan Aytaç Kara, topla birlikte katettikten sonra ceza sahası dışından uzaktan hafif sağ çaprazdan sağ ayağıyla sert vurdu, top kaleci Muslera'nın üzerinden ağlarla buluştu:2-2.

İtirazdan sarı kart

Kasımpaşa'da Gökhan Gül, hakeme itirazdan dolayı 53. dakikada sarı kart gördü.

Haberin Devamı
Mauro Icardi attı, Galatasaray öne geçti!

Galatasaray'ın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta Mertens sağ ayağıyla ortayı yaptı, ön direkte bulunan Mauro Icardi'nin kafa vuruşunda top uzak köşeden ağlarla buluştu: 1-2.

İkinci yarı başladı!

Hakem Atilla Karaoğlan ikinci yarının ilk düdüğünü çaldı ve mücadelede ikinci 45 dakika başladı.

İlk yarı 1-1 sona erdi!

İstanbul'da ilk yarı 1-1 sona erdi... 27. dakikada Mertens'in golüyle 1-0 öne geçen Galatasaray, 34. dakikada Mauro Icardi kendi ağlarını havalandırınca üstünlüğünü kaybetti ve soyunma odasına beraberlikle gidildi.

Top kayıpları arttı

İstanbul'da ilk yarının son dakikalarında iki takımın da top kayıpları armış durumda.

Kasımpaşa etkili geldi!

42. dakikada gelişen Kasımpaşa hücumunda sağ kanattan yapılan ortaya ceza sahasında Fall kafayı vurdu, meşin yuvarlak yandan dışarıya çıktı.

Torreira dikkatli

41. dakikada gelişen Kasımpaşa atağında Fall sağ kanattan sağ ayağıyla ortayı yaptı, ceza alanında Torreira topu kontrol edip uzaklaştırdı.

Icardi kendi kalesine attı, skora denge geldi!

Kasımpaşa, 34. dakikada beraberlik golünü buldu... Sol kanattan kullanılan kornerde Aytaç Kara sağ ayağıyla ortayı yaptı, kaleci Muslera'nın tokatladığı top kale sahasında Mauro Icardi'ye çarpıp ağlarla buluştu: 1-1.

Omeruo sarı kart gördü

Kasımpaşa'da Omeruo, Galatasaray yarı alanında Mertens'e yaptığı faulün ardından 29. dakikada sarı kart gördü.

Mertens attı, Galatasaray öne geçti!

Galatasaray, Kasımpaşa deplasmanında 27. dakikada öne geçti... Barış Alper'in pasıyla ceza sahası dışı sağ çaprazında topla buluşan Mertens sağ ayağıyla vuruşunu yaptı, top uzak köşeden ağlarla buluştu: 0-1.

Kasımpaşa etkili geldi!

26. dakikada gelişen Kasımpaşa hücumunda Yasin Özcan uzak mesafeden sol çaprazdan sol ayağıyla gelişine sert vurdu, top üstten auta çıktı.

Kasımpaşa gole yaklaştı!

21. dakikada gelişen Kasımpaşa hücumunda Ben Ouanes sol kanattan sol ayağıyla ortaladı, ceza sahasında bulunan Fall'un kafa vuruşunda top üstten az farkla auta çıktı.

Kasımpaşa direğe takıldı!

16. dakikada gelişen Kasımpaşa atağında Gökhan Gül ceza sahası dışı sağ çaprazından sağ ayağıyla vuruşunu yaptı, meşin yuvarlak uzak direkten döndü.

Kerem Aktürkoğlu gole yaklaştı!

15. dakikada gelişen Galatasaray atağında Kerem Aktürkoğlu ceza sahası içi sol çaprazından sol ayağıyla sert vurdu, top üstten auta çıktı.

Ben Ouanes'e sarı kart

Kasımpaşa'da Ben Ouanes, Barış Alper'e yaptığı faulün ardından 14. dakikada sarı kart gördü.

Galatasaraylı oyunculardan penaltı beklentisi

11. dakikada Galatasaray'ın sol kanattan kullandığı köşe vuruşunun ardından Kasımpaşa ceza sahasında karambol yaşandı. Sarı-kırmızılı oyuncular bu esnada elle oynama sebebiyle penaltı bekledi, hakem Atilla Karaoğlan oyunu devam ettirdi. VAR tarafından Karaoğlan'a herhangi bir izleme tavsiyesi gelmedi.

Kerem Aktürkoğlu vurdu, top dışarıya gitti!

Galatasaray, 6. dakikada yine etkili geldi... Sağ kanatta topla buluşan Barış Alper ortayı yaptı, ceza alanı içi sol çaprazında bulunan Kerem Aktürkoğlu'nun vuruşunda top yandan dışarıya gitti.

İlk tehlike Galatasaray'dan!

Galatasaray'ın 5. dakikada geliştirdiği hücumda Mertens ceza sahası içi sol çaprazından vuruşunu yaptı, Andreas Gianniotis topu ayaklarıyla çıkardı.

Savunma dikkatli

3. dakikada sağ kanatta topla buluşan Mertens sağ ayağıyla ortayı yaptı, ceza sahasında Kasımpaşa savunması topu kornere gönderdi.

Maç başladı!

İlk düdük sesi geldi ve karşılaşma başladı!

Okan Buruk'tan Abdülkerim ve Icardi açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa maçı öncesi yayıncı kuruluşa konuştu. Maçı yorumlayan Buruk, "Uzun zamandır ilk defa bu kadar uzun bir süre maça hazırlandık. Dokuzuncu günde yeni bir maça çıkıyoruz. Lider olduğumuz için ve şampiyonluk yarışında olduğumuz için inanılmaz bir konsantrasyonumuz var. Kazanarak devam etmek, bizim için daha da birleştirici oluyor. Taraftarımız yine tribünleri doldurdular. Sesleri soyunma odasına kadar geliyor. Kasımpaşa iyi bir takım. Pozisyonları sonlandırma yeteneği olan bir takım. Çok gol atan ve çok gol yiyen bir ekip. Analiz ettik, çalıştık. Kazanmak için çok iyi oynamamız gerekiyor. Rakibin geçiş hücumlarında etkili olduğunu biliyoruz. Topun bizde kalması gerekiyor, top kaybı yapmamamız gerekiyor. İnşallah kalitemizi de ortaya koyarsak kazanmak için her şey bizim elimizde" diye konuştu.

'ICARDI AYAĞINDA BİRAZ SIKINTIYLA OYNUYOR'

Okan Buruk, sakatlıktan kurtulan ve yedek kulübesinde bulunan Abdülkerim Bardakcı ile ilgili değerlendirmede bulunurken Mauro Icardi'nin de ayağında hafif bir problem olmasına rağmen sahada olduğunu söyledi. Buruk, "Abdülkerim'in arka adale sakatlığı vardı ama iyileşti.  'Oynamaya hazırım' dedi. Bu tür oyunculara sahip olduğumuz için çok mutluyuz. Ama biz Abdülkerim'in sağlığını düşündük ve risk almadık. Oyun içinde ihtiyaç olursa kullanmak istiyoruz. Icardi de ayağında biraz sıkıntıyla oynuyor." dedi.

Sami Uğurlu: 'Avrupa hedefimiz için...'

Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, maç öncesi yayıncı kuruluşa konuştu. Uğurlu, "Hem Galatasaray hem de biz son haftalarda oyun grafiğini yukarıya taşımaya çalışıyoruz. Onlar için de bizim için de çok önemli bir maç. Avrupa hedefimizin arkasından sonuna kadar gitmeyi amaçlıyoruz. Galatasaray çok kaliteli isimlerle dolu bir takım. Biz de her geçen hafta üzerine koyarak devam ediyoruz. Her maça final havasıyla çıkıyoruz. Galatasaray maçlara çok iyi başlayan ve ilk bölümlerde gol bulan bir takım. Çok tempolu bir maç olacağını düşünüyorum. Biz de baskıyı seviyoruz. Savunma anlamında biraz zafiyetlerimiz vardı ama son 7-8 haftada yediğimiz gol sayısını azalttık. Üç bölgeyi de iyi oynamamız gereken bir maç. Galatasaray'ı ya da Fenerbahçe'yi yenmek istiyorsanız en iyi motivasyonla oynamanız gerekir. Umarım oyunun kargaşasına çok kapılmadan planı sahaya yansıtırız. Buradan galibiyetle ayrılmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan soyunma odası paylaşımı
İlk 11'ler belli oldu!

Kasımpaşa - Galatasaray maçının ilk 11'leri belli oldu.

Kasımpaşa: Andreas Gianniotis, Yasin, Porozo, Omerou, Winck, Gökhan Gül, Aytaç, Hajradinovic, Fall, Ben Ouanes, Nuno Da Costa.

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Nelsson, Berkan Kutlu, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Icardi.

'Evimiz Galatasaray maçına hazır!'
Galatasaray'dan 'maç günü' paylaşımı
VAR hakemi açıklandı

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında bugün oynanacak Kasımpaşa-Galatasaray maçının Video Yardımcı Hakemi (VAR) Bülent Birincioğlu oldu.

Son idmanda pas ve taktik çalıştılar

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman dinamik ısınmayla başladı ve iki grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman taktik çalışmayla sona erdi.

Aslan kalesinde duvar ördü

Galatasaray, Süper Lig’de bu sezon 64 gol atarken, kalesinde ise 17 gol gördü. Sarı-kırmızılılar, savunmada gösterdiği başarılı performansıyla ligin en az gol yiyen takımı konumunda yer alıyor. Cimbom, bu mücadelelerin 15’inde de kalesini gole kapadı.

KASIMPAŞA - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak olan maçı Atilla Karaoğlan yönetecek. Kritik mücadele 17 Mart Cumartesi günü 16.00'da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Bu maçın canlı skoru ve tüm detaylar fanatik.com.tr'de olacak...

Galatasaray'da 'sarı kart' alarmı

Galatasaray’da, Kasımpaşa maçı öncesinde 4 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılılarda Hakim Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Kaan Ayhan ve Sergio Oliveira sarı kart sınırında yer alıyor. Bu 4 futbolcu sarı kart görmesi durumunda 31. haftada Rams Park’taki Hatayspor maçında cezalı duruma düşecek. Bu haftaki antrenmanlarda takımla çalışmalarda yer almayan Davinson Sanchez ve Serge Aurier'in sakatlıkları nedeniyle Kasımpaşa maçında oynaması beklenmiyor.

Aslan 17 maçtır kaybetmiyor

Galatasaray, Süper Lig’de Hatayspor’a mağlup olduktan sonra oynadığı 17 karşılaşmada kaybetmezken, son 10 maçında da sahadan galip ayrıldı. Ligde sarı-kırmızılılar bu süreçte; Alanyaspor, Pendikspor, Adana Demirspor, Fatih Karagümrük, Konyaspor, Kayserispor, Trabzonspor, İstanbulspor, Gaziantep FK, Samsunspor, Başakşehir, MKE Ankaragücü, Antalyaspor, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor müsabakalarından 3 puan alırken, Fenerbahçe ve Sivasspor ile de berabere kaldı.

Deplasmanda 10 galibiyet

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon deplasmanda 14 müsabakaya çıktı. Geride kalan maçlarda sarı-kırmızılılar 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 33 puan topladı ve bu alanda ikinci sırada bulunuyor. Aslan konuk olduğu son maçta Beşiktaş'ı 1-0'lık skorla mağlup etti.

40. randevu

Galatasaray ile Kasımpaşa, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 39 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 25 kez sahadan galip ayrılırken, Paşa ise 7 kez rakibini mağlup edebildi. 7 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Rekabette Aslan’ın 77 golüne, lacivert-beyazlılar 39 golle yanıt verdi.

Düdük Atilla Karaoğlan'da

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1 ve TOD dijital platformundan canlı yayınlanacak.

Aytaç Kara'ya sarı kart

Kasımpaşa'da Aytaç Kara, hakeme itirazları nedeniyle 70. dakikada sarı kart gördü.

İstanbul'da kritik randevu

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Galatasaray, bugün saat 16.00’da Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, 25 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ligde 78 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. Lacivert-beyazlılar ise 12 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 mağlubiyetle topladığı 43 puanla 5. sırada yer alıyor. Süper Lig’de 10 maçlık galibiyet serisi yakalayan Galatasaray, Kasımpaşa karşısında da 3 puan alıp, millî maç arasına moralli girmek istiyor.

YORUM YAZ