MENÜ

Süper Lig ekibinden sürpriz anlaşma! 4+1 yıllık imza

Transferde son dakika haberleri! Süper Lig'de şampiyonluk heyecanı tüm hızıyla devam ederken, üst üste gelen transfer haberleri ortalığı yangın yerine çevirdi. Transfer görüşmesi yapılanlar, ayrılacak olanlar ve gelen teklifler... İşte günün diğer öne çıkan bomba transfer haberleri... (31 Ocak transfer haberleri)

Süper Lig ekibinden sürpriz anlaşma! 4+1 yıllık imza
TRABZONSPOR'DAN ENİS DESTAN HAMLESİ!

Trabzonspor'dan iç transfer hamlesi geldi... TRT Spor'un haberine göre bordo-mavili ekip, Enis Destan ile 4+1 yıllık yeni sözleşme konusunda anlaşmaya vardı. Genç oyuncu bu sezon 22 kez forma şansı buldu. Enis Destan, söz konusu müsabakalarda 7 kez gol sevinci yaşadı ve 3 kez de asist performansı sergiledi.

EYÜPSPOR'DAN YUNANİSTAN'A... METE KAAN DEMİR, GİANNİNA YOLUNDA!

 

Yunan ekibi PAS Giannina, Eyüpspor'dan Mete Kaan Demir'i satın alma opsiyonu içeren bir kiralama anlaşması ile kadroya katmaya hazırlanıyor.

Yunan ekibi PAS Giannina ve Eyüpspor, Mete Kaan Demir’in kiralık satın alma opsiyonuyla transferi için anlaştı.

Oyuncu için satın alma opsiyonu olarak 400 bin Euro’luk madde konulduğu ifade edildi. Opsiyonun geçerli olmasını oyuncunun performansı ve PAS Giannina’nın ligde kalması belirleyecek.

ANKARAGÜCÜ'NDE SAPONARA SONRASI SIRA ERTAÇ ÖZBİR'DE

Hellas Verona'dan Riccardo Saponara'yı kadrosuna katan Ankaragücü, Adana Demirspor'dan Ertaç Özbir ile de anlaşma noktasına geldi.

Ankaragücü’nün Hellas Verona forması giyen İtalyan futbolcu Riccardo Saponara ile anlaştığı belirtildi. Teknik direktör Emre Belözoğlu’nun uzun süredir kadrosuna katmak istediği oyuncunun transferinde mutlu sona ulaşıldı. 32 yaşındaki 10 numara ile Ankaragücü’nün arasında 2.5 yıllık sözleşme imzalandı. Fatih Karagümrük’ün de ilgilendiği Riccardo Saponara, bu sezon geldiği Hellas Verona’da 14 maçta forma giydi. Riccardo Saponara bu maçlarda asist ve gol katkısı yapamamıştı.

SIRADA ERTAÇ VAR

Başkent ekibi transferde çalışmalara devam ediyor. Teknik direktör Emre Belözoğlu’nun talebi üzerine kaleci konusunda da çalışmalarda bulunan Sarı-Lacivertliler, Adana Demirspor’dan ayrılacak olan Ertaç Özbir’le anlaşmak üzere. Deneyimli file bekçisiyle imzaların kısa sürede atılması bekleniyor.

Haberin Devamı
EROL BULUT YÖNETİMİNDEKİ CARDİFF, RYAN KENT'İN PEŞİNDE

Erol Bulut yönetimindeki İngiltere Championship ekibi Cardiff, Fenerbahçe'den Ryan Kent'i transfer etmek için devreye girdi.

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, ligde son 3 maçta kadroya almadığı Ryan Kent'i takımda düşünmediğini net şekilde gösterdi. Hull City, görüşmelerdeki tavrından dolayı İngiliz oyuncunun transferinden vazgeçmişti.

27 yaşındaki kanat için Erol Bulut’un çalıştırdığı Cardiff’in devreye girdiği öğrenildi. Bordo-Mavili ekip, Kent ve menajeriyle görüşmelere başladı. Hırvat devi Dinamo Zagreb de İngiliz oyuncuyla ilgileniyor.

FENERBAHÇE’DEN BERKAY ÖZCAN HAMLESİ

Orta sahaya yerli bir takviye yapmak isteyen yönetim İsmail Kartal'ın da onayıyla harekete geçti ve Süper Lig'de forma giyen oyuncu için yeni bir teklif hazırladı.  Başakşehir'de bu sezon 23 lig maçının 22'sinde forma giyen Berkay Özcan, gündemin ilk sırasına alındı.

EMRE MOR VE KENT BAŞAKŞEHİR’İ REDDETTİ

Sarı-lacivertli yönetim, turuncu-lacivertlilerin kapısını çaldı ve "Emre Mor ile Ryan Kent'i verirseniz, Berkay'ı alabilirsiniz" cevabıyla karşılaştı. Bunun üzerine F.Bahçe yönetimi, iki oyuncuyla durumu değerlendirdi. Kent, "Ayrılmak istemiyorum" derken Emre Mor da "Ben Karagümrük'e gideceğim" yanıtını verdi.

Bu gelişmeler sonrası Fenerbahçe yönetimi, Berkay Özcan için yeni bir teklif hazırlığı yapmaya başladı. Bu sezon ligde 22 maçta forma giyen Berkay Özcan'ın sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor. Oyuncunun piyasa değeri 4.2 milyon Euro.

 

 

BEŞİKTAŞ'IN İSTEDİĞİ PAULİSTA'YI ATLETİCO MADRİD ALDI!

 

Çağlar Söyüncü'yü kiralık olarak Fenerbahçe'ye yollayan Atletico Madrid, Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Gabriel Paulista'yı transfer ederek savunma hattını güçlendirdi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Valencia’da forma giyen 33 yaşındaki Brezilyalı stoper Gabriel Paulista’yı gündemine almıştı. Kartal, bu transfer konusunda önemli aşama katetmişken devreye bir diğer LaLiga ekibi Atletico Madrid girdi. Çağlar Söyüncü’yü Fenerbahçe’ye gönderen Atletico, Paulista’yı kadrosuna kattı.

İspanya basınında çıkan haberlere göre Atletico eğer son anda devreye girmeseydi oyuncu, Beşiktaş forması giyecekti.

Haberin Devamı
TRABZONSPORLU UMUT BOZOK YİNE KRİZDE!

 

Bordo-Mavililer'de hayal kırıklığı yaratan tecrübeli futbolcu kadro dışı bırakılmıştı. Ayrılığına kesin gözüyle bakılan Umut Bozok yüksek maaş talebi nedeniyle kendisine kulüp bulamadı.

Fırtına’nın kadro dışı bıraktığı Umut Bozok, Adana Demirspor ve Konyaspor ile yaptığı görüşmelerden olumsuz sonuç aldı. Yaşanan maaş krizi, oyuncunun Türkiye’de istediği teklifi bulamamasına neden oldu. Oyuncunun yurt dışı seçeneği de bugün sona erecek.

FENERBAHÇE'DE LİNCOLN'E SON TALİP VASCO

Fenerbahçe'de sakatlık sürecinin ardından kadroya geri dönen Lincoln Henrique'yi Brezilya ekibi Vasco da Gama transfer etmek istiyor.

Fenerbahçe'de Lincoln Henrique, sezonun ilk yarısında sakatlığı nedeniyle kadroya alınmamıştı. Sambacı, kupadaki Adana maçında uzun bir aradan sonra formasına kavuşup 1 gol, 1 asistlik performansıyla göz doldurdu.

Süper Lig’den başta Ankaragücü olmak üzere birçok talibi bulunan 25 yaşındaki oyuncu için son olarak ülkesinden Vasco’nun devreye girdiği öğrenildi. Siyah-Beyazlılar, Lincoln’ün durumunu araştırıyor.

YORUM YAZ