MENÜ

Süper Lig devine büyük müjde! Yıldız oyuncunun transferi iptal oldu

Transferde son dakika haberleri! Süper Lig'de şampiyonluk heyecanı tüm hızıyla devam ederken, üst üste gelen transfer haberleri ortalığı yangın yerine çevirdi. Transfer görüşmesi yapılanlar, ayrılacak olanlar ve gelen teklifler... İşte günün diğer öne çıkan bomba transfer haberleri... (3 Şubat transfer haberleri)

Süper Lig devine büyük müjde! Yıldız oyuncunun transferi iptal oldu
‘CSKA MOSKOVA, FENERBAHÇE'NİN YILDIZI İRFAN CAN KAHVECİ'YLE İLGİLENİYOR'

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu İrfan Can Kahveci, Rus ekibinin yakın takibinde bulunurken menajeri Batur Altıparmak transfere yönelik iddiayı doğruladı.

Rusya’nın önde gelen kulüplerinden CSKA Moskova’nın, İrfan Can Kahveci’yi transfer etmek istediği iddia edilmişti. Yıldız futbolcunun menajeri Batur Altıparmak, konuyla ilgili Rus basınına verdiği demeçte iddiayı doğruladı. Altıparmak, “CSKA’nın İrfan’la ilgilendiği doğru. Onu iyi tanıyorlar ve performansını yakından takip ediyorlar” dedi. Batur Altıparmak, transfer iddiası hakkında ise yorum yapmadı.

BEŞİKTAŞ'TA RENATO SANCHES İÇİN İKNA TURLARI

 

Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos'un kadrosunda görmek istediği Renato Sanches'in transferi için ikna turları başladı.

Orta sahaya takviye arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ın, Renato Sanches’e ilgisinin devam ettiği yazıldı... İtalyan basınının haberine göre Fernando Santos, vatandaşı olan Renato Sanches’i transfere ikna etmeye çalışıyor. Öte yandan PSG’den kiralandığı İtalyan ekibi Roma’da fazla süre bulamayan 26 yaşındaki yıldız futbolcunun da ülkeden ayrılmaya gönüllü olduğu ifade edildi.

 

FENERBAHÇE'NİN YILDIZI LİNCOLN HENRİQUE'NİN YENİ TAKIMI BELLİ OLDU!

Fenerbahçe'ye Jorge Jesus döneminde transfer olan ve geçtiğimiz yılki form grafiğiyle takdir alan Lincoln Henrique, yaşadığı sakatlık nedeniyle bu sezon istediği kadar forma şansı bulamadı ve Bragantino’nun yolunu tuttu.

Brezilyalı yıldız geleceğiyle ilgili kararını verdi. Cardiff’in yanı sıra Süper Lig’den gelen teklifleri geri çeviren Lincoln Henrique, ülkesinden Red Bull Bragantino’ya ‘evet’ dedi. Eşyalarını toplayan ve ayrılık hazırlığı yapan 25 yaşındaki oyuncu, Antalyaspor maçının kadrosuna alınmadı. Brezilya ekibi, Lincoln’ü satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna katacak.

 

Haberin Devamı
TRABZONSPOR'UN İSTEDİĞİ RAFA MİR'DE OLAY GELİŞME!

Fırtına'nın gündeminde yer alan Mir için Valencia devredeydi. Ancak son alınan bilgilere göre Sevilla, yıldız oyuncunun Valencia transferine onay vermedi.

Trabzonspor’da gündemde olan Rafa Mir için Valencia devreye girmiş ve oyuncu tesislere kadar gitmişti. Ancak İspanya’da transferin son saatlerinde flaş bir gelişme yaşandı ve Sevilla transfere onay vermedi.

Bordo-Mavililer’in opsiyonlu kiralama formülüyle yeni bir hamle yapabileceği öğrenildi.

YORUM YAZ