MENÜ

Son dakika haberi | Muslera'dan bomba tercih! Türkiye'de kalıyor ama...

4 Şubat Pazar son dakika transfer haberlerinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile Süper Lig'in diğer kulüpleri kadrolarına artık son takviyeleri yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. İşte son dakika transfer haberleri ve yaşanan son gelişmeler...

Son dakika haberi | Muslera'dan bomba tercih! Türkiye'de kalıyor ama...
KARTAL'DAN ORTA SAHAYA DİNAMO! HASAN ARAT GÖRÜŞTÜ

Bir ön libero takviyesinde bulunmayı hedefleyen Beşiktaş, Sasa Zdjelar için kulübü CSKA Moskova'ya resmi transfer teklifi yaptı. Taraflar, transferde önemli bir aşama katetti. 28 yaşındaki Sırp orta sahanın transferini Beşiktaş Başkanı Hasan Arat bizzat yürütüyor. Kariyerinde Belgrad, Olympiakos, Mallorca, Partizan ve CSKA Moskova kulüplerinde forma giyen 28 yaşındaki Sırp 6 numara; Rus takımında bu sezon 21 maçta oynadı. Sasa Zdjelar, 3 defa Sırp A Milli Takım forması giydi.

Galatasaray'a sürpriz sol bek!

Aspor'un haberine göre; Galatasaray, Manchester City forması giyen Sergio Gomez'i renklerine bağlamak istiyor. Yönetim, İspanyol sol bek ile daha önce de ilgilenmişti. Barcelona altyapısında deneyim elde eden Gomez, Borussia Dortmund, Huesca ve Anderlecht formaları giydi.

15 milyon Euro ödemişlerdi

İngiliz devi, 23 yaşındaki futbolcuyu 15 milyon Euro karşılığında kadroya dahil etmişti. Galatasaray, Sergio Gomez'i sol bek listesinde bulunduruyor. Bu sezon 3 maçta forma şansı bulan Gomez, bu süre zarfında 18 dakika süre alabildi.
İspanyol oyuncunun bonservis değeri ise 10 milyon Euro olarak biliniyor.

Galatasaray'da Eriksen bombası

Transfer dönemlerinin sonlarında atağa kalkan Galatasaray'ın zamanı geldi. Carlos Vinicius ve Serge Aurier’le eksikleri kapatan Aslan, Manchester United’ın yıldızı Christian Eriksen’in peşine de düştü. Her an yeni bir imza gelebilir.

Hemen takıma katılacak

Sacha Boey ile Cedric Bakambu'nun transferinden net 35 milyon euro gelir elde eden Galatasaray'ın Manchester United'da forma giyen Christian Eriksen'i almaya hazırlandığı ortaya çıktı. 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Danimarkalı orta saha ve kulübüyle görüşmelerin büyük bir gizlilik içinde sürdüğü, satın alma opsiyonuyla kiralanması için pazarlıkların yapıldığı belirtildi. Eğer düşünülen rakamlara anlaşma sağlanabilirse Christian Eriksen hemen takıma katılacak. Olmazsa sezon sonu için söz alınacak. Bu sezon 19 karşılaşmaya çıkan 31 yaşındaki yıldız bu mücadelelerde 1 gol ve 2 asistlik skor üretti.

41 milyon Euro ödediler

Eriksen, 2013 yılında Ajax'tan Tottenham'a 14 milyon, 2020'de İnter'e 27 milyon euro gibi yüksek bir bonservis bedeliyle transfer oldu. 2022'de Manchester United'a bedelsiz gelen yıldız futbolcunun şu anki Transfermarkt değeri 13 milyon euro...

M. United'a orta saha mevkinde forma giyen Christian Eriksen, 14 Şubat 1992 tarihinde dünyaya geldi. 1.82 m boyunda ve 65 kilo olan Danimarkalı, tekniği ve mücadeleci futboluyla tanınıyor. (Sabah)

Haberin Devamı
MUSLERA'DAN BOMBA TERCİH! TÜRKİYE'DE KALIYOR AMA...

Sezon sonunda sözleşmesinin bitmesiyle beraber takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merak edilen 1.90'lık kalecinin yeni adresi duyanları şaşkına çevirdi.

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Arda Turan liderliğindeki Eyüpspor'un Fernando Muslera'ya teklif götüreceği belirtildi. TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor'un, 37 yaşındaki kaleciye sezon sonunda 2 yıllık sözleşme teklif edeceği ifade edildi.

Haberde yer alan detaylara göre, Arda Turan'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Eyüpspor, Fernando Muslera'ya yıllık 2 milyon Euro kazanacağı bir sözleşme teklif edecek.

Trabzonspor'dan en az iki transfer!

Sağ bek ve orta saha bölgelerine mutlaka takviye yapmak isteyen Bordo-Mavililer’de isimler belli ancak henüz somut bir ilerleme kaydedilemedi. Ajaccio forması giyen Tim Jabol Folcarelli için hem Fransız kulübüyle hem de oyuncu tarafıyla görüşmelerini sürdüren Trabzonspor, ikna turlarını hızlandırdı. Sağ bekte ise Youcef Atal için Nice’e teklif yapan yönetim, diğer yandan Shakhtar forması giyen Konoplya ve Boavista’dan Pedro Malheiro için bonservis rakamını indirmeye çalışıyor. Ancak zaman da daralıyor.

Stoper de aranıyor

Ara transfer döneminin bitmesine 5 gün kaldı. Karadeniz ekibi, bu süreçte en az 2 ismi takıma kazandırmak amacında. Duruma göre bir de stoper alınması gündemdeydi. Fakat hedefteki oyuncuların hepsi şimdilik yüksek maliyetli. Bu mevki için fırsat transferi kovalanıyor.

Beşiktaş'tan stoper hamlesi!

Beşiktaş, Nottingham Forest forması giyen Joe Warroll için yeniden devreye girdi! Oyuncunun menajeri bugün Beşiktaş’la resmi görüşme yaptı. 1.90 boyundaki İngiliz savunma oyuncusuyla Trabzonspor'un da ilgilendiği iddia edilmişti. Joe Worrall'ın kulübü Nottingham'la sezon 2026 yılı sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı
Galatasaray'da ayrılık! Tete dönüyor...

Galatasaray’da ayrılık mevsimi henüz kapanmış değil. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelen ve kulübün plaket verdiği eski yıldızı Lincoln, vatandaşı Tete’yi ülkesine götürmeye çalışıyor. Bu transfere Okan Buruk da onay vermişti, ancak Tete gitmeye çok sıcak bakmıyordu.

Gelinen son noktada, Brezilya kulübü Bahia ile 23 yaşındaki futbolcu arasında anlaşmanın çok yakın olduğu öğrenildi. Galatasaray Yönetimi bu transferden 8-10 milyon Euro bandında bir bonservis geliri bekliyor. Sarı-Kırmızılılar, Sambacı’yı sezon başında kadrosuna bedavaya katmıştı.

YORUM YAZ