MENÜ

(ÖZET) ASLAN DURDURULAMIYOR! Alanyaspor - Galatasaray maç sonucu: 0-4

Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray deplasmanda Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Zirve yarışında ezeli rakibi Fenerbahçe ile amansız bir yarışa giren Sarı Kırmızılılar, Alanyaspor deplasmanında Barış Alper (2) Ziyech ve Icardi'nin golleriyle 4-0 kazandı. Alanyaspor - Galatasaray maçına dair tüm detaylar haberimizde...

(ÖZET) ASLAN DURDURULAMIYOR! Alanyaspor - Galatasaray maç sonucu: 0-4

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’de bugün deplasmanda oynayacağı Corendon Alanyaspor ile ligde 16. kez karşılaştı. Sarı-kırmızılılar, Alanyaspor ile deplasmanda oynadığı mücadeleyi 4-0 gibi farklı bir skorla kazanarak gövde gösterisi yaptı.

Haberin Devamı
MAÇ BİTTİ!

Galatasaray, Alanyaspor deplasmanından 4-0'lık galibiyetle ayrıldı. 

ICARDI BOŞ GEÇMEDİ!

Galatasaray, sağ kanattan Kaan Ayhan'la geldi. İçeriye doğru çevrilen topa dokunan Icardi, takımını 4-0 öne geçirdi. 

OĞUZ VURDU, SAVUNMADAN DÖNDÜ!

Alanyaspor'da Oğuz Aydın, Galatasaray ceza alanına girdi. Vuruşunu yaptı, Köhn'den döndü. 

Haberin Devamı
BARIŞ BİR KEZ DAHA SAHNEDE!

Galatasaray'da Barış Alper, tıpkı attığı ilk gol gibi soldan ceza sahasına girdi ve sağ ayağıyla uzak köşeye vurdu. Takımını 3-0 öne geçirdi. 

BİR KIRMIZI DAHA!

Galatasaray karşısında, evinde 2-0 geride olduğu bölümde Alanyaspor'da Leroy Fer kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

SİHİRBAZ SAHNEDE!

Galatasaray'ın Faslı sihirbazı Ziyech, sağ kanattan sol ayağıyla Ertuğrul'un sağına doğru müthiş bir vuruş yaptı. Çok sert giden top, ağlarla buluştu ve Galatasaray, bu golle 2-0 öne geçti. 

Haberin Devamı
BARIŞ ALPER'DEN ENFES GOL!

Galatasaray'da Barış Alper Yıldız, sol kanattan Alanyaspor ceza sahasına girdi. Sağ ayağıyla, Ertuğrul'un soluna doğru uzak köşeye enfes bir vuruş yaptı ve takımını 1-0 öne geçirdi. 

ÜSTTEN AUT!

Galatasaray'ın kullandığı korner atışında, ceza sahası içinden kafayı Abdülkerim vurdu. Top, üstten auta gitti.

İKİNCİ YARI BAŞLADI!

Hakem düdüğünü çaldı ve mücadelede ikinci yarı başladı.

Haberin Devamı
İLK YARI BİTTİ!

Alanyaspor - Galatasaray mücadelesinde ilk yarı 0-0'lık eşitlikle sona erdi. 

DİREKTE PATLADI!

Galatasaray, Mertens'le gole çok yaklaştı. Belçikalı yıldız, sağ ayak dışıyla trivela vuruşunu yaptı. Top, üst direkten oyun alanına geri döndü.


NELSSON'DAN BİR MÜDAHALE DAHA!

Alanyaspor yine etkili geldi. İçeriye doğru yapılan ortada Nelsson Ahmed Hassan'dan önce topa müdahale edip kornere gönderdi. 


MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN!

Haberin Devamı
OĞUZ SAĞDAN GELDİ!

Mücadelenin bu dakikalarında ev sahibi ekipten art arda ataklar geldi. Oğuz Aydın, sağ kanattan kendisi getirdi. Vuruşunu yaptı, top direğe de çarpıp dışarı çıktı.

ABDÜLKERİM ATTI, GOL İPTAL!

Galatasaray'ın Abdülkerim Bardakcı ile bulduğu gol faul nedeniyle iptal edildi.

FATİH TEKKE'YE KIRMIZI KART!

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, bulunduğu alanı terk edip itirazlarını sürdürünce kırmızı kart gördü.

Haberin Devamı
TORREIRA VURDU!

Galatasaray, Torreira'yla etkili geldi. Uruguaylı oyuncunun vuruşunda top savunmadan döndü. 

SON ANDA NELSSON!

Alanyaspor, Oğuz Aydın'la sağ kanattan hızlı geldi. İçeriye doğru çevrilen topun Ahmed Hassan'a gelmesine izin vermeyen Nelsson oldu. Danimarkalı oyuncu bir kritik müdahalede daha bulundu. 

NELSSON İZİN VERMEDİ!

Alanyaspor, Yusuf'la hızlı bir atak gerçekleştirdi. Nelsson, tehlikenin büyümesine izin vermedi. 

KEREM'DEN SAVUNMA ARKASINA KOŞU!

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, savunmanın arkasına doğru atılan topa bir anda hareketlendi, ancak top kalecide kaldı. 

İLK DÜDÜK ÇALDI!

Hakem düdüğünü çaldı ve zorlu mücadele başladı. 

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN!

11'LER BELLİ OLDU!

Alanyaspor: Ertuğrul, Hadergjonaj, Furkan, Aliti, Balkovec, Richard, Fer, Oğuz, Efecan, Yusuf, Hassan.

Galatasaray: Muslera, Aurier, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

ALANYASPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Galatasaray bugün saat 20.00’de deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak. 

Alanyaspor - Galatasaray müsabakası 20.00'de başlayacak. Kırbıyık Holding Stadyumu'nda oynanacak maç beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detayları fanatik.com.tr'de olacak.

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

ERDEN TİMUR: İNŞALLAH GÜZEL YOLDAYIZ

Süper Lig'de Alanya deplasmanına konuk olacak Galatasaray'da Erden Timur, Antalya'ya indikten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Timur açıklamalarında, "İnşallah güzel yoldayız. İnşallah taraftarımızla birlikte iyi bir maç olacak. Sonucunda şampiyonluğu hak eden kazanacak. Biz de hak ettiğimize inanıyoruz. Gerginlikler de azalarak lig sonu böyle geçsin. Herkese başarılar ama güzel bir netice alacağımıza inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

GALATASARAY'DA ALARM

Galatasaray'da, Alanya maçı öncesinde 6 futbolcu kart sınırında bulunuyor. Sarı kırmızılılarda Nelsson, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Kaan Ayhan, Sergio Oliveira ve Davinson Sanchez, sarı kart sınırında yer alıyor.

OKAN BURUK: BU TEMPO BİZE YETMEZ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak Alanyaspor maçı öncesi öğrencileriyle özel olarak ilgilendi. Tecrübeli teknik adam, oyuncularına konuşma yaparak motive etti.

Hatay mücadelesindeki hataları tek tek gösteren 50 yaşındaki teknik adam, "Eğer şampiyonluğa ulaşmak istiyorsak, vitesi iyice yükseltmemiz gerekli. Bu yüzden Hatay maçındaki tempo Alanya karşısında bize yeterli olmaz. Sisteme sadık kalarak, her zamanki gibi baskılı ve coşkulu futbol ile bu maçı kazanacağız" diyerek, oyuncularını maça hazırladı.

PORTEKİZLİ VAR HAKEMİ

Alanyaspor - Galatasaray maçı VAR hakemi Portekizli Fabio Melo oldu.

Bu maçta görev yapacak VAR hakemi kadrosu şu şekilde:

VAR: Fabio Melo
AVAR: Buğra Taşkınsoy
AVAR: Alper Ulusoy
AVAR: Mehmet Emin Tuğral

ALANYASPOR'DAN MAÇ GÜNÜ PAYLAŞIMI
GALATASARAY'IN KAMP KADROSU

Galatasaray'ın Alanyaspor ile oynayacağı maçın kamp kadrosu şekilde:

"Fernando Muslera, Eyüp Aydın, Davinson Sanchez, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Wilfried Zaha, Derrick Köhn, Berkan Kutlu, Mateus Tete, Hakim Ziyech, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Jankat Yılmaz, Barış Alper Yılmaz, Tanguy Ndombele, Serge Aurier ve Carlos Vinicius."

GALATASARAY'IN MAÇ GÜNÜ PAYLAŞIMI
MAÇIN HAKEMLERİ

Alanyaspor - Galatasaray karşılaşmasını hakem Cihan Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılıklarını Deniz Caner Özaral ve Hakan Yemişken yapacak. Maçın 4. hakemi de Çağdaş Altay olacak. Müsabakanın VAR koltuğunda yabancı hakem görev alacak.

SÜPER LİG'DE 16. KEZ KARŞILAŞACAKLAR

Alanyaspor ile Galatasaray, Süper Lig’de 15 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 9 kez sahadan 3 puanla ayrılırken, turuncu-yeşilliler ise 3 defa rakibini mağlup etmeyi başardı. 3 karşılaşma da berabere sona erdi. Aslan’ın 35 golüne, Akdeniz ekibi 17 golle cevap verdi. Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan müsabakayı Galatasaray 4-0’lık skorla kazandı.

GALATASARAY SON 19 MAÇINI KAYBETMEDİ

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray oynadığı son 19 maçta rakiplerine kaybetmedi. Son olarak ligin ilk yarısında Hatayspor’a yenilen sarı-kırmızılılar daha sonra oynadığı 19 mücadelede 17 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Cimbom ayrıca son 12 lig maçında da 3 puan aldı. Cimbom ligde en son evinde Hatayspor’u 1-0 mağlup etti. Galatasaray, Süper Lig’de bu sezon savunma performansıyla da öne çıkıyor. Sarı-kırmızılılar oynadığı 31 karşılaşmada kalesinde 20 gol gördü ve bu performansıyla da ligin en az gol yiyen takımı konumunda yer alıyor. Aslan ayrıca bu müsabakaların 16’sında da kalesini gole kapadı.

ICARDI FORMDA

Galatasaray’ın Arjantinli futbolcu Mauro Icardi son haftaları boş geçmiyor. Icardi, Süper Lig’de son 3 haftada rakipleri 4 kez havalandırarak galibiyetlerde önemli rol oynadı. 31 yaşındaki futbolcu, gol krallığında Fenerbahçe’nin Bosna Hersekli futbolcusu Edin Dzeko ile yarışıyor. Dzeko 19 golle ilk sırada yer alırken, Icardi 18 golle takip ediyor. Galatasaray Süper Lig’de bu sezon 69 gol atarken bu gollerin 18’ini Mauro Icardi, 11’ini de Kerem Aktürkoğlu kaydetti.

YORUM YAZ