MENÜ

Galatasaray'ın golcüsü Cedric Bakambu'ya sürpriz teklif!

Transferde son dakika haberleri! Süper Lig'de şampiyonluk heyecanı tüm hızıyla devam ederken, üst üste gelen transfer haberleri ortalığı yangın yerine çevirdi. Transfer görüşmesi yapılanlar, ayrılacak olanlar ve gelen teklifler... İşte günün diğer öne çıkan bomba transfer haberleri... (29 Ocak transfer haberleri)

Galatasaray'ın golcüsü Cedric Bakambu'ya sürpriz teklif!
BARTUĞ ELMAZ SİVASSPOR YOLUNDA

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor da Bartuğ için devreye girdi ve hem Sarı-Lacivertliler'i hem de yıldız oyuncuyu ikna etmeyi başardı. 20 yaşındaki orta sahanın bugün Yiğidolar ile kiralık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

BAKAMBU TEKLİFİNE RET!

İspanya La Liga'da yedinci sırada yer alan Real Betis, devre arası transfer döneminde takıma bir golcü transferi yapmak istiyor. Yeşil-beyazlılar, daha önce Villarreal'de de forma giymiş olan Cedric Bakambu ile ilgileniyor. 

İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Galatasaray ile pazarlıklar başladı. Kongolu oyuncunun sarı - kırmızılılar ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın özel haberine göre; Galatasaray Real Betis'in Bakambu için yaptığı teklifi kabul etmedi. Betis kiralık satınalma opsiyonuyla Bakambu'yu kadrosuna katmak için resmi teklif yapmıştı.

BİR KEZ DAHA TEKLİF YAPACAKLAR

Pellegrini'nin Bakambu transferini istediği ve bu kez İspanyolların bonservis bedeli karşılığında transferi bitirmek için Galatasaray'ın kapısını çalacağı öğrenildi.

MUSLERA AYRILIK DÜŞÜNMEYE BAŞLADI

Galatasaray'da Fernando Muslera'nın akıbeti merak konusu. 2011'den beri Galatasaray forması giyen deneyimli eldiven için Sarı-Kırmızılı yönetimin henüz harekete geçmemesi dikkat çekti.

YÖNETİM HALA ADIM ATMADI

2011-12 sezonu başında Lazio'dan 6.75 milyon euro karşılığında transfer edilen Fernando Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Sarı-Kırmızılılarda devam edip etmeyeceği belirsizliğini koruyan 37 yaşındaki eldiven için Galatasaray yönetimi hala adım atmış değil.

MUSLERA AYRILIK DÜŞÜNMEYE BAŞLADI

Öte yandan Sabah'ın haberine göre Fernando Muslera, Galatasaray yönetiminden bir hamle gelmemesi üzerine ayrılık ihtimalini düşünmeye başladı. Tecrübeli eldivenin bu duruma bozulduğu ve hayal kırıklığı yaşadığı haber detayında yer aldı.

2011’DEN BERİ 15 KUPA KALDIRDI

Sarı-Kırmızılı forma altında toplam 489 maça çıkan Uruguaylı eldiven, 520 gole engel olamadı. Muslera 174 maçta ise kalesini gole kapadı.Fernando Muslera, 2011'den beri formasını giydiği Galatasaray ile toplam 15 kupa kaldırma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı
BARIŞ ALPER YILMAZ VE ABDÜLKERİM BARDAKCI’YA KAPILAR KAPALI!

Galatasaray'da forma giyen ve performansları ile dikkat çeken Barış Alper Yılmaz ile Abdülkerim Bardakcı'yı teknik direktör Okan Buruk takımda tutmak istiyor.

Sarı-Kırmızılı forma altında yaptığı müthiş çıkış ile Avrupa’nın dikkatini çeken Abdülkerim Bardakçı ile bu sezon joker rolünde bambaşka bir karaktere bürünen Barış Alper Yılmaz’ın talipleri her geçen gün artıyor. Fakat Galatasaray, iki futbolcuyu da elinden çıkarmayı kesinlikle düşünmüyor. Teknik direktör Okan Buruk, hem yerli kuralı hem de oyuncularının üst düzey futbolu nedeniyle iki futbolcuyu elinden çıkartmak istemiyor.

TRABZONSPOR'DAN ABDÜLKADİR ÖMÜR'E EZELİ RAKİP ŞARTI

 Sürpriz bir kararla altyapısından yetiştiği Bordo-Mavililer'de kadro dışı kalan milli futbolcu için birkaç kulüpten resmi teklif gelmişti. Trabzonspor bu önerileri değerlendirirken yeni bir gelişme yaşandı.

Kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür için en iyi teklifi Pendikspor’dan alan Trabzonspor, oyuncunun ısrarla yurt dışına gitmek istemesi nedeniyle sıkıntıya girmişti. 24 yaşındaki yıldız, kariyerine Hull City’de devam etmek amacında. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Championship kulübü, FFP nedeniyle zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunmuştu.

EZELİ RAKİPLERE GİDERSE...

Kulüpler arasındaki pazarlıklar devam ederken, önemli bir konuda henüz uzlaşma sağlanamadı. Trabzonspor, Abdülkadir’in sonraki transferinde Galatasaray, Fenerbahçe veya Beşiktaş’a gitmesi halinde kontrata 12 milyon Euro’luk ekstra bonus koydurmak istiyor. Taraflar arasında pazarlıklar sürüyor.

BOMBA VEDAT MURIQI İDDİASI: GALATASARAY İSTİYOR

Süper Lig'de yeniden transfer gündeminin baş aktörlerinden birisi haline gelen Vedat Muriqi, Türkiye'ye geri dönebilir.

A Spor'un haberine göre; ara transfer döneminde oyuncuyla ilgilenen Galatasaray, alternatif golcü olarak kadrosuna katmayı düşünüyor. Haberde Bakambu'yla yollarını ayıracak olduğu belirtilen Galatasaray'ın, 29 yaşındaki golcüyü listesine aldığı ifade edildi.

Haberin Devamı
GALATASARAY'DA TETE İÇİN YOLUN SONU

 

Cim Bom’un sezon başında Ukrayna’nın köklü takımlarından Shakhtar Donetsk’ten renklerine bağladığı Tete, geldiği günden bu yana beklentileri bir türlü karşılayamadı.

DEVRE ARASI KESİN GÖNDERİLECEK

Brezilyalı kanat oyuncusu Tete, çıktığı 27 maçta 2 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Takımdan ayrılacağı konuşulan 23 yaşındaki futbolcunun, devre arasında gönderilmesine ise kesin gözüyle bakılıyor. Galatasaray Yönetimi ise genç futbolcu için gelecek olan tüm teklifleri değerlendirecek.

 

YORUM YAZ