MENÜ

Dünyaca ünlü oyuncunun ayrılığı resmen açıklandı! Süper Lig devi istiyor

Transferde son dakika haberleri! Süper Lig'de şampiyonluk heyecanı tüm hızıyla devam ederken, üst üste gelen transfer haberleri ortalığı yangın yerine çevirdi. Transfer görüşmesi yapılanlar, ayrılacak olanlar ve gelen teklifler... İşte günün diğer öne çıkan bomba transfer haberleri... (8 Şubat transfer haberleri)

Dünyaca ünlü oyuncunun ayrılığı resmen açıklandı! Süper Lig devi istiyor
BEŞİKTAŞ’IN İSTEDİĞİ JAMES RODRIGUEZ TAKIMINDAN AYRILDI

Sao Paulo teknik direktörü Thiago Carpini, James Rodriguez'in takımdan ayrıldığını açıkladı.

Marca'da yer alan habere göre James Rodriguez, Sao Paulo teknik direktörü Thiago Carpini ile yaptığı görüşmede takımdan ayrılmak istediğini söyledi.

‘KENDİ KARARIYLA AYRILDI’

Konuyla ilgili açıklama yapan Thiago Carpini şu ifadeleri kullandı:

"Birlikte geçirdiğimiz süre kısa oldu. Sezon öncesi yaptığımız testlerde baldırında küçük bir sakatlığa rastladık. Zaten Milli Takım'da da bu sakatlığı yaşamıştı ve bir an önce forma giymesi için onunla ilgilenmeye başladık ama kendisi takımdan ayrılmak istediğini söyleyerek yanıma geldi. Süreci doğru takip etmekte fayda var, bu teknik bir karar değil, kulüp kararı değildi. Bu onun kararıydı."

ADI BEŞİKTAŞ’LA ANILIYOR

Adı Beşiktaş ile anıldıktan sonra Sao Paulo'nun oynadığı son karşılaşmada kadroda olmayan James Rodriguez sürpriz bir kararla Brezilya ekibinden resmen ayrıldı.

14 MAÇA ÇIKTI

Bu sezon Sao Paulo formasıyla 14 resmi maça çıkan James Rodriguez bu karşılaşmalarda 1 gol 3 asistlik skor katkısı sağladı.

GALATASARAY'DA İKİ AYRILIK BİRDEN!

Transfer döneminin sonlarına gelinirken Galatasaray'da flaş ayrılıklar yaşanabilir.

Halil Dervişoğlu ve Kazımcan Karataş'ın kiralık olarak takımdan ayrılacağı belirtildi.

Sarı kırmızılı takımda; Halil Dervişoğlu'nun Çaykur Rizespor'a, Kazımcan Karataş'ın ise Ankaragücü'ne kiralık olarak gönderileceği kaydedildi.

TRT Spor'un haberine göre; Ankaragücü, Kazımcan'ın kiralanması için Galatasaray ile anlaşma sağladı.

İki oyuncu içinde kısa süre için de resmi ayrılık açıklamasının yapılması bekleniyor.

TRABZONSPOR'DA OGNJEN BAKİC KİRALANIYOR

Trabzonspor'da forma şansı bulmakta zorlanan Ognjen Bakic, kiralık olarak başka bir takıma gidebilir...

Nenad Bjelica’nın raporuyla yaz döneminde takıma kazandırılan Ognjen Bakic son maçlarda yedek kulübesinde yer alırken, kiralık olarak ayrılması bekleniyor. 2003 doğumlu Hırvat oyuncu, düzenli oynayabileceği bir takıma gönderilecek. Böylelikle yabancı kontenjanında da yer açılacak.

 

Haberin Devamı
JAMİRO MONTEİRO, GAZİANTEP FK'YA!

 

Gaziantep FK, MLS ekibi San Jose’den ayrılan orta saha oyuncusu Jamiro Monteiro ile anlaştı. Monteiro, Garry Rodrigues ve Ryan Mendes ile birlikte Yeşil Burun Adaları milli takımında da forma giyiyor.

 

TRABZONSPOR'A MAXİ GOMEZ PİYANGOSU

Trabzonspor'dan Cadiz'e kiralık olarak transfer olan Maxi Gomez'e CA Penarol ciddi şekilde devrede...

Sezon başında Cadiz’e kiralanan Maxi Gomez, İspanyol ekibinde 1 gol dahi atamamıştı. Uruguaylı forvet için ülkesinden CA Penarol ciddi şekilde devrede. Gomez’i 6 aylığına Trabzonspor’dan kiralamak isteyen Uruguay kulübü, 4 milyon Dolar da satın alma opsiyonu teklif etti. Trabzonspor, Gomez ile Penarol’un anlaşmasını bekliyor.

 

GALATASARAY'DA ERİKSEN SEZON SONUNA KALDI!

Galatasaray, Danimarkalı yıldız Eriksen'in transferini şimdilik geri plana attı. İngilizler, yıldız oyuncunun sezonu Manchester United'da tamamlayacağını açıkladı.

Bir kişilik yabancı kontenjanını Darrick Köhn’ü alarak kullanan Galatasaray, Manchester United’dan Christian Eriksen transferini rafa kaldırdı. İngiliz basını, Danimarkalı yıldızın sezon sonuna kadar United’da kalacağını duyurdu.

 

Haberin Devamı
YORUM YAZ