MENÜ

CANLI TRANSFER | Süper Lig devi transferde bombayı patlatıyor! Transfer için uçakla Paris'e gitti

Transferde son dakika haberleri! Süper Lig'de şampiyonluk heyecanı tüm hızıyla devam ederken, üst üste gelen transfer haberleri ortalığı yangın yerine çevirdi. Transfer görüşmesi yapılanlar, ayrılacak olanlar ve gelen teklifler... İşte günün diğer öne çıkan bomba transfer haberleri...

CANLI TRANSFER | Süper Lig devi transferde bombayı patlatıyor! Transfer için uçakla Paris'e gitti
TERİM GALATASARAY'IN YILDIZINI ALIYOR

Yunan ekipleri PAOK ve Panathinaikos, Bakambu'yu kiralamak için yarıştı. Fakat Aslan, Terim faktörü nedeniyle Kongolu golcüsünü Pana'ya göndermeye karar verdi.

Komşu basını, Galatasaray'ın Kongolu golcüsünün yeni adresini duyurdu. Sportdog.gr adlı internet sitesindeki habere göre; Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos ve Ravzan Lucescu yönetimindeki PAOK, tecrübeli golcüyü sezon sonuna kadar kiralamak için yarışta tutuştu. Fakat Aslan, Terim faktörü nedeniyle forma şansı bulamayan forvetini Panathinaikos'a göndermeye karar verdi.

Sarı-Kırmızılılar, 900 bin euro kiralama bedeli alacak. Haberin devamında, oyuncunun forma giymek istediği ve bunu Galatasaray'da yapamadığı vurgulandı: "Bakambu, G.Saray'da istediğinden çok daha az bir süre aldı. 2 kez gol sevinci yaşadı. Türk temsilcisinde 1.6 milyon euroluk maaşı bulunuyor. Transferdeki son kararı Bakambu verecek."

ANGELİNO'NUN TRANSFERİ İÇİN GERİ SAYIM

Galatasaray’da bilindiği üzere Angelino, zorunlu satın alma devreye girmesin diye bir süredir oynatılmıyordu. Dünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışması kafaları karıştıran İspanyol sol bekin durumu netleşti.

Cim Bom’da, 6.5 milyon Euro’luk zorunlu satın alması bulunan 27 yaşındaki oyuncu, bir maç daha forma giyerse Galatasaray’da kalacaktı. Ancak İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Angelino’nun son durumu hakkında gelişmeleri paylaştı.

5 MİLYON EURO...

Gelen haberlere göre Serie A ekibi Roma, imza için artık saatleri sayıyıor. RB Leipzig ve Roma, sezon sonuna kadar kiralama ve 5 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu üzerinde el sıkıştı. İki kulüp arasında artık ufak pürüzlerin kaldığı ve kısa süre içerisinde resmi açıklamanın geleceği bildirildi.

ONUR BULUT’A AVRUPA'DAN İKİ TALİP BİRDEN

 

Onur, kulüplerin anlaşması halinde Almanya’da forma giymeye sıcak bakıyor.

Werder Bremen’in dışında Serie A ekibi Udinese de Onur Bulut ile ilgileniyor.

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 20 Süper Lig maçına çıktı ve 2 asistlik katkı sağladı.

Haberin Devamı
GALATASARAY İÇİN TRANSFERDE MARCOS ACUNA İDDİASI

 

Bek transferinin öncelik haline geldiği Galatasaray'da sol taraf için Sevilla'dan Marcos Acuna iddiası gündeme geldi.

Sol bek transferiyle ilgili son iddia İspanya basınından geldi. Galatasaray’ın, Sevilla forması giyen 32 yaşındaki Arjantinli futbolcu Marcos Acuna’yı kiralamak istediği ileri sürüldü.

Önceliği genç ve potansiyeli yüksek isimlere veren Sarı-Kırmızılı kulübün, Güney Amerikalı oyuncuyu son çare olarak düşündüğü de haberin detayları arasında yer alıyor.

 

 

HULL CİTY ABDÜLKADİR ÖMÜR İÇİN TEKLİF ARTTIRDI

 

Trabzonspor, Hull City ile yaptığı görüşmelerde önemli mesafe katetti. Abdülkadir Ömür İngiliz ekibiyle her konuda anlaşırken, kısa zamanda transferin resmiyet kazanması bekleniyor.

Ayrılma talebi sonrası antrenmanlara çıkmayan Abdülkadir Ömür, kadro dışı bırakılmıştı. 24 yaşındaki yıldız için Trabzonspor’a en ciddi teklif Pendikspor’dan gelmesine rağmen Abdülkadir bu kulübe gitmeye sıcak bakmamıştı.

HULL CITY TEKLİF ARTTIRDI

Kariyerini yurt dışında sürdürmek isteyen Ömür konusunda Hull City teklifini artırdı ve anlaşma zemini oluştu. İngiliz ekibinin sahibi olan Acun Ilıcalı’nın bizzat Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’la görüştüğü belirtildi. Kiralama, zorunlu satın alma ve bonuslar içeren toplamda 6 milyon Euro’luk bir teklif masada. Abdülkadir Ömür, Hull City ile her konuda anlaşmaya varırken, kısa zamanda bu transferin resmiyet kazanması bekleniyor.

 

KARTAL'DAN PSG ÇIKARMASI

Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel'in dün özel uçakla Fransa'ya gittiği öğrenildi. Yücel'in burada PSG ile transfer görüşmelerinde bulunacağı belirtildi.

İKİ OYUNCU İÇİN MASADA

Tecrübeli yöneticinin daha önce de gündemlerine gelen Portekizli stoper Danilo Pereira ve İtalya orta saha Cher Ndour için Fransız yöneticilerle masaya oturduğu ve iki oyuncunun şartlarını sorduğu ifade edildi.

BEŞİKTAŞ'IN PLANI

Beşiktaş'ın sözleşmesi 2025 yılında bitecek Danilo'yu bonservisiyle, kontratı 2028'de sona erecek olan Ndour'u da 1,5 yıllığına kiralık olarak kadrosuna katmak istediği belirtildi.

BİRKAÇ GÜN İÇİNDE NETLİK KAZANACAK

Teknik direktör Fernando Santos'un da Portekizli Danilo'nun transferini çok istediği de gelen haberler arasında. İki futbolcunun transferinin birkaç gün içinde netlik kazanması bekleniyor.

NDOUR'UN PERFORMANSI

19 yaşındaki Ndour, bu sezon PSG formasıyla 4 maça çıktı ve 1 gol kaydetti.

DANILO'NUN PERFORMANSI

32 yaşındaki Danilo ise bu sezon 17 kez PSG forması giydi ve 1 asiste imza attı. (Takvim)

Haberin Devamı
MUSLERA İTALYA'DA FORMA GİYMEK İSTİYOR

Galatasaray'ın efsanesi olan Fernando Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Uruguaylı file bekçisinin takımdaki geleceği merak konusu oldu.

FERNANDO MUSLERA İÇİN KARAR VAKTİ!

Galatasaray'da gözler Fernando Muslera'ya çevrildi. Sarı-kırmızılılar, Uruguaylı eldivenin geleceği hakkında karar vermesini bekliyor.

SERİ A'DA FORMA GİYMEK İSTİYOR

Takvim'in haberine göre; Urugaylı eldivenin ise aklında kariyerinin sonunda Seri A'da oynamak var. Tecrübeli eldiven 1 yıl İtalya'da oynayıp kariyerini noktalayacak.

AİLEVİ NEDENLERDEN BU KARARI ALDI

37 yaşındaki kalecinin bu kararı ailevi nedenlerden dolayı aldığı ancak Muslera'nın gitmesinin kesin olmadığı belirtildi. Yıldız file bekçisi, takımda kalma yönünde karar verirse pazarlıklar başlayacak. Fernando Muslera'ya düşük ücretten 1 yıllık sözleşme teklif edilecek.

YORUM YAZ