MENÜ

Levent Nazifoğlu'na 45 gün hak mahrumiyeti

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, sportmenliğe aykırı açıklamalarından ötürü PFDK tarafından 45 hak mahrumiyeti cezasına çarptırıldı.

Levent Nazifoğlu'na 45 gün hak mahrumiyeti

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Bursaspor maçının ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu'na, sportmenliğe aykırı açıklamalar nedeniyle 45 hak mahrumiyeti cezası verdi.

Nazifoğlu, 3-1 kazanılan Bursa maçı sonrası, ''Ben artık hakem hatalarının kasıtlı olduğuna inanmaya başladım. Bunlar hata olmaktan çıktı. Pozisyonlar çok net. Herkesin rahat görebileceği, takdir edebileceği pozisyonlar. Bundan sonra daha sert davranacağız, bunu söyleyebilirim. Ortamı germemek için hafiften dokundurarak bugünlere geldik ancak hiçbir şey değişmiyor. Bu kadar mı denk gelir? Hep bizim aleyhimize, rakiplerimizin lehine. Artık burada hatadan çok başka şeyler olduğunu da düşünüyorum. MHK'nin toplanıp hocalarıyla konuşması lazım..." diye konuşmuştu.

PFDK ayrıca, Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçında misafir takım taraftarının centilmenlik dışı tezahüratları nedeniyle, bir sonraki deplasman maçı kapsamındaki kartlarının bloke edildiğini duyurdu.

Aynı maçta kırmızı kart gören Çaykur Rizespor oyuncusu Jakob Janster'in ise 2 resmi müsabakadan men edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ