MENÜ

Lazio'dan Galatasaray'ın elini güçlendiren Fred açıklaması

Bir süredir Galatasaray ile birlikte Fred'e talip olan Lazio'da Başkan Claudio Lotito, Brezilyalı yıldızla ilgili sürpriz bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

Lazio'dan Galatasaray'ın elini güçlendiren Fred açıklaması

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray bir süredir, orta alanda Lucas Torreira ile birlikte görev yapabilecek bir oyuncu transferi için çabalıyordu.

Haberin Devamı

LEANDRO PERADES'E REST

Galatasaray'ın orta alan için ilk düşündüğü isim Paris Saint-Germain'in Arjantinli yıldızı Leandro Paredes'ti.

Fransız kulübüyle 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşan sarı - kırmızılılar Paredes'in yanıtını bekliyordu. Fransız L'Equipe'te yer alan habere göre, Galatasaray uzun süredir herhangi bir yanıt vermeyen Paredes'i transfer etmekten vazgeçerek diğer isimlere yöneldi.

Laziodan Galatasarayın elini güçlendiren Fred açıklaması

İNGİLİZLERE GÖRE ANLAŞMA TAMAM

İngiliz Sky Sports, Galatasaray'ın orta saha transferi konusunda öncelikli ilgilendiği isimlerden Fred ile anlaşma sağladığını duyurdu.

Brezilyalı yıldız, Sarı-Kırmızılılar'a transfer olmaya hazırken Manchester United ile görüşmelerin sonuçlandırılması bekleniyor.

Haberin Devamı

Sky Sports, Fred'in bu transfere sıcak baktığını fakat iki takım arasındaki görüşmelerde henüz ortak noktaya gelinmediğini belirtti. Şu an için Galatasaray'ın teklifi ile Manchester United'ın talebi arasında bir fark olduğu ifade ediliyor.

Laziodan Galatasarayın elini güçlendiren Fred açıklaması

LAZIO'DAN FRED AÇIKLAMASI

Fred'in en ciddi taliplerinden biri de Lazio'ydu. Paredes transferinde de sarı - kırmızılılar ile karşı karşıya gelen İtalyan ekibi Fred için de devreye girmişti.

Lazio Başkanı Claudio Lotito bugün Fred ile ilgili sarı - kırmızılıların elini güçlendiren bir açıklama yaptı. Lotito, Brezilyalı yıldızla alakalı olarak, "Manchester United ile görüşmelere başlamaya ve Fred için teklif yapmaya hazırdım. Ancak Maurizio Sarri bana 'Hayır' dedi. Fred'i transfer etmemizi istemiyor." diye konuştu.

Lotito, İtalyan teknik adamın Zielinski ve Ricci'nin transfer edilmesini istediğini de vurguladı.

Laziodan Galatasarayın elini güçlendiren Fred açıklaması

YORUM YAZ