MENÜ

Kopenhag'ın Galatasaray korkusu! Maç öncesi Türk taraftarları uyardılar

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray deplasmanda Kopenhag ile karşılaşacak. Zorlu mücadele öncesi Danimarka ekibi Parken Stadyumu'nda alarm verdi. İşte ayrıntılar...

Kopenhag'ın Galatasaray korkusu! Maç öncesi Türk taraftarları uyardılar

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubunun son maçında Galatasaray, Danimarka temsilcisi Kopenhag'a konuk oluyor.

Haberin Devamı

Kopenhag kulübü Parken Stadı’nda Galatasaray’a karşı oynayacakları Şampiyonlar Ligi A grubu maçıyla ilgili olarak ekstra güvenlik önlemi alındığını internet sitesinden duyurdu.

EKSTRA GÜVENLİK ÖNLEMİ

Parken Stadı etrafında bir "dış halka" oluşturulacağını belirten Kopenhag kulübü, stadyuma girmeden önce iki "kontrol noktası" olacağını, saat 15.00 itibarıyla girişlerde herkesin aranıp biletler ve sezonluk kartların titizlikle kontrol edileceği vurguladı.

TARAFTARLAR ÖZEL TRENLE GİDECEK

Galatasaray taraftarlarının Kopenhag Belediye Meydanında (Raadhuspladsen) buluşacağı ve özel trenle Svanemöllen İstasyonu'na gelmesi beklendiğine vurgu yapılırken, saat 19.30 gibi Österbrogade ana caddesinden yürünerek Gunnar Nu Hansens Meydanından D tribünün olduğu bölgeden Parken Stadı’na giriş yapacakları belirtildi.

Haberin Devamı

OTELİN ETRAFINDA DEVRİYEE GEZECEKLER

Galatasaray taraftarlarının, futbolcuların kalacağı otelin etrafında Kopenhag taraftarlarının havai fişek gibi gösteri yapıp, uyumalarını engelleyecek eylemleri engellemek için devriye gezecekleri öğrenildi.

DEPLASMAN TRİBÜNÜ BASKISI

Mücadele öncesi Danimarka ekibi, Galatasaray'a ait renkleri veya logoları barındıran, atkı, bere ve forma gibi eşyaların yalnızca deplasman tribününde giyilebileceğini açıkladı.

Kopenhagın Galatasaray korkusu Maç öncesi Türk taraftarları uyardılar

STAT DIŞINA ÇIKARILACAK

Kopenhag, deplasman tribünü haricinde Galatasaray'a ait kıyafet veya davranışlarda bulunan taraftarların stadyumdan ihraç edileceğini belirtti.

MAÇ BİTTİKTEN 1 SAAT SONRA ÇIKABİLECEKLER

Ayrıca şehir polisi tarafından alınan kararla deplasman tribününde yer alacak sarı-kırmızılı taraftarların güvenlik gerekçesiyle maçın ardından 1 saat daha geç tribünlerden çıkabilecekleri belirtildi.

Kopenhagın Galatasaray korkusu Maç öncesi Türk taraftarları uyardılar

Kopenhag'dan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

"D tribünü Galatasaray taraftarlarına ayrılmıştır ve D tribünü dışındaki diğer tüm tribünlerde davranış, kıyafet veya başka bir şekilde Galatasaray ile herhangi bir ilişki gösterirseniz, bilet, seyahat masrafları, konaklama veya başka bir şeyin iadesi mümkün olmaksızın ihraç edilirsiniz.

Haberin Devamı

Ayrıca, F.C. Kopenhag ve Galatasaray dışındaki futbol takımlarıyla ilişkilendirilebilecek renkler, giysiler vb. giymenize de izin verilmeyecektir."

Kopenhagın Galatasaray korkusu Maç öncesi Türk taraftarları uyardılar

YORUM YAZ