MENÜ

Kopenhag Teknik Direktörü Jacob Neestrup'tan Galatasaray'a olay sözler!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ı 1-0 mağlup ederek son 16 turuna kalmayı başaran Kopenhag'da teknik direktör Jacob Neestrup, sarı-kırmızılıların Kopenhag'a maç öncesinde nasıl bir avantaj sağladığını açıkladı.

Kopenhag Teknik Direktörü Jacob Neestrup'tan Galatasaray'a olay sözler!

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu son maçında Kopenhag'a deplasmanda 2-1 yenilerek Devler Ligi'ne veda etti. Danimarka'da etkisiz bir futbol ortaya koyan sarı-kırmızılılar, grubu 3. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi bileti aldı.

Haberin Devamı

Dev kazanç elden kayıp gitti

Sarı kırmızılı ekip, Kopenhag karşısında 3 puana uzanmış olsaydı, 2,8 milyon Euro galibiyet primi kazanacaktı. Galatasaray, son 16 turu vizesini de alsaydı 9,6 milyon Euro'yu da elde etmiş olacaktı.UEFA Şampiyonlar Ligi'nde katılım, katsayı ve performans primlerinden şu ana kadar 31,2 milyon Euro kazandı.

Mauro Icardi şaşkınlığı!

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, son haftalardaki düşük performansıyla dikkatleri üstüne çekti. Tangocu, son 9 maçta 2 gol atarken, bu gollerin 1'ini penaltıdan kaydetti. Devler Ligi'ndeki Bayern Münih, Manchester United ve son oynanan Kopenhag maçında etkisiz görüntü sergileyen yıldız futbolcu, Cimbom'a beklenen katkıyı bu süreçte veremedi.

Haberin Devamı

 

Kopenhag Teknik Direktörü Jacob Neestruptan Galatasaraya olay sözler

Aslan'ı mağlup ederek son 16 turuna kalan Kopenhag'da teknik direktör Jacob Neestrup, altı maç sonunda grubun en iyi ikinci takımı olduklarını herkese gösterdiklerini ifade etti. Sarı- Kırmızılılar'ın 31 yaşındaki golcüsü, 1-0 kaybettikleri son Kopenhag maçında 90 dakika süre aldı. Bu maçta 29 kez topla buluşan Icardi, 3 kez şut çekerken, bu şutlardan sadece 1'inde isabet sağlayabildi. Icardi, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde 5 gol, 1 asist üretti.

Jacob Neestrup'tan Galatasaray sözleri!

Aslan'ı mağlup ederek son 16 turuna kalan Kopenhag'da teknik direktör Jacob Neestrup, altı maç sonunda grubun en iyi ikinci takımı olduklarını herkese gösterdiklerini ifade etti. Milliyet’e konuşan Neestrup, kuralar çekildiğinde Galatasaray ve Türk medyasının kendilerini küçük görerek önemsemediğini vurguladı.

Kopenhag Teknik Direktörü Jacob Neestruptan Galatasaraya olay sözler

35 yaşındaki hoca, grupta İstanbul’da Galatasaray’a karşı oynadıkları maçın ilk 15 dakikası ve kendi sahalarında Manchester United ile yaptıkları karşılaşmanın ilk 20 dakikası haricinde iyi performans sergilediklerinin altını çizdi.

"Şimdi de ben onlara sorayım"

Galatasaray başta olmak üzere tüm takımlara saygı duyduğunu vurgulayan Neestrup, “Kopenhag’ı küçük gören rakibimiz Galatasaray şimdi gitsin bizi niye yenemiyorlar diye düşünsün. Açık konuşmak gerekirse onların bu tutumu bizim için avantaj oldu” dedi. Danimarkalı teknik adam daha önce kendisine Türk medyası tarafından, “Galatasaray’dan kimi alırsın” diye sorulduğunu da hatırlatarak, “Şimdi de ben onlara sorayım; Kopenhag’dan kimi alırsınız!” diye konuştu.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE ZİRVEDE YER ALDI

"Sürpriz yapabileceğimizi biliyorduk"

Jacob Neestrup, Parken Stadı’nda kendi seyircileri önünde Galatasaray’ın yıldızlarını durdurmayı başararak rahat oynama alanı vermediklerine vurgu yaptı. Genç teknik adam, “Kuraların çekildiği ilk andan itibaren gruptan çıkacağımıza inanıyorduk. Büyük takımlara karşı sürpriz yapabileceğimizi biliyorduk ve bunu başardık” ifadelerini kullandı.

Okan Buruk: Bizim için şanssız bir geceydi

Kopenhag Teknik Direktörü Jacob Neestruptan Galatasaraya olay sözler

YORUM YAZ