MENÜ

Konyaspor'da Galatasaray maçı öncesi büyük kriz! 2 oyuncu kadroda yok...

Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray'la deplasmanda karşılaşacak Konyaspor'da ödemi krizi yaşanıyor. Yeşil - Beyazlı kulüpte kulübe ihtar çeken iki önemli oyuncu Galatasaray maçının kadrosuna alınmadı...

Konyaspor'da Galatasaray maçı öncesi büyük kriz! 2 oyuncu kadroda yok...

Süper Lig'de 19. hafta maçında Galatasaray'la Rams Park'ta karşılaşacak Konyaspor'da büyük şok yaşanıyor. Kritik maç öncesi Yeşil-Beyazlı kulüpte ödemi krizi yaşanırken iki önemli futbolcu alacakları ödenmediği için kulübe ihtar çekti. Konyaspor yönetimi oyuncuların bu tutumundan dolayı Galatasaray maçı kadrosuna almadı.

Haberin Devamı

SON 5 HAFTADA 1 KEZ KAYBETTİLER

Teknik direktör Hakan Keleş'le son 5 hafta çıkışa geçen, 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Konyaspor 18 puanla 16. sırada bulunuyor. Hakan Keleş'in öğrencileri 19. hafta maçında zirveye oynayan ancak eksikleri bulunan Galatasaray'la karşılaşacak.

CIKALLESHI KADROYA ALINMADI

Son oynanan Samsunspor ve Kayserispor maçlarından attığı 3 golle 4 puan kazandıran Arnavut Milli Futbolcu Sokol Cikalleshi Galatasaray maçının kadrosuna alınmadı. Sezon başı Arabistan'dan 700 bin Euro'luk teklif gelmesine rağmen kulübün göndermediği golcü futbolcu son 2-3 aydır alacakları ödenmediği için kulübe ihtar çekti. İhtar sonrası Konyaspor yönetimi bu sezon 8 gol, 2 asistlik performans ortaya koyan golcü oyuncuyu Galatasaray maçının kadrosuna almadı.

Haberin Devamı

Arnavutluk Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası'na gidecek oyuncu devre arası transfer teklifleri almasına rağmen Konyaspor'da kalmaya sıcak bakıyordu. Yaşanan bu gelişme sonrası nasıl bir yol izleyeceği merak konusu...

Konyasporda Galatasaray maçı öncesi büyük kriz 2 oyuncu kadroda yok...

FRANSIZ KALECİ DE KADRODA YOK!

Galatasaray'la oynanacak maç öncesi Sokol Cikaleshi benzeri bir durum Fransız kaleci Paul Bernardoni ile de yaşandı. Bir süredir maaşı ödenmeyen kalecinin avukatları kulübe ihtarname çekti. İhtarname sonrası Konyaspor yönetimi bu sezon 17 maçta forma giyen 26 yaşındaki kaleciyi Galatasaray maçının kadrosuna almadı.

BAŞKAN ABDÜLKERİM'İN ÖDEMESİNİ GÜNDEME GETİRMİŞTİ!

Galatasaray'ın 2022-2023 sezonunun başında Konyaspor'dan transfer ettiği ve takımın vazgeçilmezlerinden olan Abdülkerim Bardakcı için yeşil-beyazlılardan sarı-kırmızılılara ihtar çekilmişti Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Galatasaray'dan 250 bin euro alacaklarının olduğunu ve parayı alamadıkları takdirde dava açacaklarını açıklamıştı. Galatasaray Kulübü ödemeyi kısa süre içinde yaparak çıkacak krizi önlemişti.

Yakup Çınar - Fanatik Özel

Konyasporda Galatasaray maçı öncesi büyük kriz 2 oyuncu kadroda yok...

YORUM YAZ