MENÜ

Kerem İnan: Kırmızı kart Galatasaray'ı bozdu!

'Teknik Bakış'ta Kerem İnan, Galatasaray-Beşiktaş derbisini yorumladı. İnan, "Mert atılana kadar ortaya konan iştahlı ve üretken futbol kırmızıdan sonra çok farklı bir hal aldı" sözleriyle dev mücadeleyi özetledi.

Kerem İnan: Kırmızı kart Galatasaray'ı bozdu!

FANATİK, Galatasaray-Beşiktaş derbisine 'Teknik Bakış' aldı. Sarı-Kırmızılı cepheyi 5 sene Galatasaray kalesini koruyan Kerem İnan'a sordu, Siyah-Beyazlı cepheyi de 3.5 sene Beşiktaş forması giyen Ali Tandoğan'a yorumlattı. Tabii iki futbol adamı rakipleri de değerlendirdi. Bu haberimizde Kerem İnan'ın yorumlarını okuyacaksınız. İşte Kerem İnan'ın, 'Teknik Bakış' için derbi değerlendirmeleri...

Haberin Devamı

Kerem İnan: Kırmızı kart Galatasarayı bozdu

Psikolojiyi değiştirdi

Kırmızı kart Galatasaray’ın oyununu bozdu. O andan sonra çok düştü oyundan Galatasaray. 11’e 11 çok daha farklı sonuçlanabilecek karşılaşmaydı aslında. İştahlı ve bir o kadar da üretken başlamıştı maç Sarı-Kırmızılılar adına. Belki de maçı ilk yarıdan koparabilecek fırsatlar da geldi ayağına. Icardi ile gelen gol ve üstüne kırmızı kart Galatasaraylı oyuncuların psikolojisini bir anda değiştirdi.

Derbiler bazen taktik disiplin kadar...

Sanki maç o anda bitti ve sahadaki herkes Şampiyonlar Ligi’ni düşünmeye başladı. Derbiler bazen taktik disiplin kadar mental performansla kaderi belli olan maçlardır. Beşiktaş’ın attığı gol bir anlamda bu söylediğimizi futbolculara hatırlattı ve penaltıyla gelen önemli bir galibiyet ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Kerem İnan: Kırmızı kart Galatasarayı bozdu

Çok daha rahat bitebilirdi

Galatasaray’ın çok rahat kazanması gereken derbilerden bir tanesi çok gereksiz bir kayba dönüşüyordu az daha. Milli aradan dönerken oynanan derbiyi kazanmak; Bayern’e karşı derbi moraliyle çıkacak olmak çok önemli. Şampiyonlar Ligi öncesinde çok kritik bir galibiyet.

Galatasaray - Beşiktaş derbi maçı

Kerem İnan: Kırmızı kart Galatasarayı bozdu

YORUM YAZ